szolnokon keresnek part 37 eves pasi vagyok
Esetleg Tivadar, Vásárosnamény és környékén a szabadba ma valaki? 29F
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Női fehérneműt kedvelő csajos testalkatú passzív crossdresserként keresnék a mai napra megbízható, diszkrét, egészséges és igényes aktívat. Hely jó ha van.
Olyat keresnék, aki valóban találkozni szeretne. Debrecen környéke, illetve utazni is tudok elérhető távolságon belül. A mai napra keresek nem jövő hétre. No BB
Olyat keresnék, aki valóban találkozni szeretne. Debrecen környéke, illetve utazni is tudok elérhető távolságon belül. A mai napra keresek nem jövő hétre. No BB
Sziasztok. Mainap valaki találkozna velem?
Ma, vasárnap délelőtt, Hajdúszoboszlón, puncit nyalnák, kölcsönös maszti cumi is érdekel!
Sziasztok! Debrecen és környékén ismerkednék hölgyel és házaspárral.
Tudj délelőtt találkozni. Nem baj ha férjnél vagy. Üzeneteket privátba kérem. És elérhetőséget adjatok, viber vagy whatsopp.
Tudj délelőtt találkozni. Nem baj ha férjnél vagy. Üzeneteket privátba kérem. És elérhetőséget adjatok, viber vagy whatsopp.
Sziasztok! Ma estére nyiregy-újfehértó környékéről van hölgy esetleg házaspár? Privatba várom a válaszokat.. sziasztok
Szolnok megyében egy oldaluan szopok és nyelem.
Kifejetten autós játékokra keresnék, ma este-éjjel egy Szolnok környékén járó, kellően exhibicionista Hölgytagú Párt... dogging játékokra, vagy akár csak végignézni a Hölgyet, autótokban, természetben a Párjával... minden megoldásra nyitott, ápolt, intelligens, jó méretű, határozott de nem tolakodó Férfiként...
Szia! Ismerkednénk!
(Ez egy válasz Alkalimszex üzenetére (2026. 05. 22. péntek 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, valaki/valakik borsodból, vagy szabolcsból?
Sziasztok, valaki/valakik borsodból, vagy szabolcsból?
Sziasztok! Holnap délutánra keresünk fèrfit..
Orálcentrikus pasi párokhoz csatlakozna a hölgy örömére !
Szabolcsban keresek olyan hölgyet aki élvezne egy orgazmusig történő kényeztetést!
Helyem van de utazni is tudok.
Szabolcsban keresek olyan hölgyet aki élvezne egy orgazmusig történő kényeztetést!
Helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék hölgyhöz, párhoz a hosszú hétvégén. Minden a Te/Ti elképzelésetek alapján működne minden. Imádok kényeztetni, masszírozni. Bármilyen erotikus játékban benne vagyok hetero alapon. Privátban várom a komoly megkeresést. Köszönöm! Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Boldog napot!
Jászberény környékén párhoz,vagy hölgyhöz csatlakoznék.
Minden jóban benne vagyok,akár csak cuckold szex nélkül!
Ha érdekes lehetek valakinek írjatok bátran!
Jászberény környékén párhoz,vagy hölgyhöz csatlakoznék.
Minden jóban benne vagyok,akár csak cuckold szex nélkül!
Ha érdekes lehetek valakinek írjatok bátran!

vazelinator