Sziasztok , Kerestek harmadiknak férfit ?
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2026. 07. 11. szombat 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 31 éves kreol bőrű pasiként keresem kalandom, szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez. Ha esetleg érdekes lennék valaki számára várom privát üzenetet!
Sziasztok
Hölgyekkel és Párokkal ismerkednék, kortól függetlenül, akár baráti kapcsolatra is….
Közös programok, strand, masszázs, nudi..
Hölgyekkel és Párokkal ismerkednék, kortól függetlenül, akár baráti kapcsolatra is….
Közös programok, strand, masszázs, nudi..
sziasztok
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2026. 07. 11. szombat 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok!
Természetesen ma is szívesen találkoznék hölggyel vagy párral Szolnok környékén. (Ez egy válasz biztonsagos2 üzenetére (2026. 07. 10. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 10. péntek 18:05
Természetesen ma is szívesen találkoznék hölggyel vagy párral Szolnok környékén. (Ez egy válasz biztonsagos2 üzenetére (2026. 07. 10. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kedves, barátságos pár vagy hölgy társaságára vágynék Szolnok környékén akár ma este.
Elképzelésem a következő:
Kellemes kötetlen beszélgetés egy pohár bor mellett, ha szereted a masszázst szívesen megmasszírozlak amennyiben egy kis erotikára vágysz akkor egy kellemes erotikus masszázzsal végződne a Te igényeidnek megfeleően, amit előtte egyeztetni fogunk.
Viszonoznod nem kell semmit. Csak az fog megtörténni amit szeretnél.
Abban az esetben ha ez szimpatikus, várom hölgy vagy pár privátban történő komoly megkeresését akár ma esti program keretein belül. Utazni és fogadni is tudok. Köszönöm, hogy elolvastad kellemes élményekkel teli péntek estét!
Kedves, barátságos pár vagy hölgy társaságára vágynék Szolnok környékén akár ma este.
Elképzelésem a következő:
Kellemes kötetlen beszélgetés egy pohár bor mellett, ha szereted a masszázst szívesen megmasszírozlak amennyiben egy kis erotikára vágysz akkor egy kellemes erotikus masszázzsal végződne a Te igényeidnek megfeleően, amit előtte egyeztetni fogunk.
Viszonoznod nem kell semmit. Csak az fog megtörténni amit szeretnél.
Abban az esetben ha ez szimpatikus, várom hölgy vagy pár privátban történő komoly megkeresését akár ma esti program keretein belül. Utazni és fogadni is tudok. Köszönöm, hogy elolvastad kellemes élményekkel teli péntek estét!
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Az orosin a toyotas hölgy innen volt?
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Orosi út most ?
Nyíregyházán ma????
Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
Debrecenben vagy környéken, hölgyet masszíroznék, adatlapom szerint.
Párnál lennék rendszeres házibarát, vagy előjáték és néző...
Fizetés természetben, vagy simán az élmény az enyém
Párnál lennék rendszeres házibarát, vagy előjáték és néző...
Fizetés természetben, vagy simán az élmény az enyém
Mi is itt,nem messze tőletek
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2026. 07. 11. szombat 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajdúszoboszlón pihenünk, ismerkednénk!?
Sziasztok! Szabolcsban, nyiregy-újfehértó környékéről keresek lányt nőt vagy házaspárt kölcsönös öröm szerzés céljából...
Kár h most nem vagyok arra,ki szoptam volna belőled!!! Jovoheten keddtől vasárnapig nyiregyen leszek biztosan megfordulok majd arra
(Ez egy válasz anonime33 üzenetére (2026. 07. 10. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 10. péntek 21:36
Sziasztok. Holnap reggel 9 körül az Orosin masztizok ha esetleg valaki meglesnè!
Sziasztok, szombat este Ellipsumban leszünk és jszakai fürdőzésen. Pasik, párok csatlakozhatnak hozzánk.
Sziasztok! Megengeditek hogy en fotzzalak titeket?
Ma este gyertek ki en kint leszek (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2026. 07. 10. péntek 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este gyertek ki en kint leszek (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2026. 07. 10. péntek 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

rickymartin
Tanya James