Abádszalók környékén elhanyagolt feleség vagy nő, aki vágyik egy kis pluszra?
Sziasztok, fiatal pasit keresünk a hölgy örömére.
Karcagon vagy közelébe elhanyagolt feleség vagy nő?
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Szabolcs, Hajdú megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Hajdúszoboszló, kölcsönös maszti, cumi, most
ma este?
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2026. 07. 11. szombat 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ha még aktuális ma hétfő este, összejöhetnénk! Irtam privátban is!
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2026. 07. 11. szombat 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Kedden szívesen találkoznék párral vagy hölggyel Debrecenben, vagy környékén! nap közben és munka után is jó! ha valaki keres egyedülálló pasit (38 éves vagyok, 183cm magas, 84kg, átlagos testalkat, 16cm intim méret...),kérem írjon privát üzenetet!
Keddre, dél környékére keresek pasit Nyíregyházán orálra vagy masztira. Aktív biszex pasi vagyok.
Helló! Írtam privátban!!!!
Helló! Írtam privátban!!!
Sziasztok. Keresek egy helyes, kedves párt.
Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
Sziasztok!
Ma (07.13) Debrecenben töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadnák jó fej, csinos, intelligens párt bármilyen felállásra, vagy nőt, esetleg transzneműt. 34 éves 184 cm, 80 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen és nyitott férfi vagyok. Többesben rendelkezem tapasztalattal. Írjatok bátran
Ma (07.13) Debrecenben töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadnák jó fej, csinos, intelligens párt bármilyen felállásra, vagy nőt, esetleg transzneműt. 34 éves 184 cm, 80 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen és nyitott férfi vagyok. Többesben rendelkezem tapasztalattal. Írjatok bátran
Sziasztok !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhat és keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhat és keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
Sziasztok! Hétvégére keresek párt biszex pasival.
Sziasztok
Hölgynek vagy párnak lenne most esetleg kedve Debrecenbe a teva erdőbe egy kis kalandra?
Hölgynek vagy párnak lenne most esetleg kedve Debrecenbe a teva erdőbe egy kis kalandra?
Hajdúszoboszlón ma este, holnap 16 óráig, puncit kényeztetnek, nyalnak, akár férj jelenlétében is mehet enyhe bi iss
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!
Roma fiatal lányok, asszonyok előnybe,
Öklözés és más perverzió előny!

vazelinator

bosnyákk