Sziasztok !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhat és keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhat és keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
Elég sűrűn van emlegetve az "orosin" kifejezés. Valaki leírja privatban, hogy pontosan merre szoktak lenni találkák?
Párhoz/nőhöz szívesen csatlakoznék hetero alapon inkább napközben.
Párhoz/nőhöz szívesen csatlakoznék hetero alapon inkább napközben.
Ma este, éjjel, esetleg holnap napkozben, Hajdúszoboszlón, puncit kényeztetnék, akár férjjel is
Imádok puncit nyalni, akár geciset is!
Imádok puncit nyalni, akár geciset is!
Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
Sziasztok!! Estére párt fogadnák esetleg holnap akár napközben is!! Nemdohányzó igényes 50 es ffiként!
Ma 1/2 7 körül az orosin valaki hölgy illetve pár?????
Sziasztok valaki esetleg debrecen környékén?
Cumiznék fiatal dagi srácot.
Sziasztok!
Debrecenben keresek pasit közös masztihoz, esetleg szopnék. Maximum 45 éves korig. Átlagos vagy sportos testalkat. Illetve ne legyél szőrös. Helyem van.
Debrecenben keresek pasit közös masztihoz, esetleg szopnék. Maximum 45 éves korig. Átlagos vagy sportos testalkat. Illetve ne legyél szőrös. Helyem van.
Irtam nektek. De válasz sz sehol. Akkor ki a kamu?
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (ma 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
kamu ez az oédal
Az Orosi tóval szembeni szervíz úton.
(Ez egy válasz szabolcsi pár üzenetére (ma 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
párom azt szeretné
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (ma 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:35
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam.
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam.
(Ez egy válasz szabolcsi pár üzenetére (ma 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szabolcsban keresek párt esetleg hölgyet minden jóra, helyem nincs utazni tudok!
Sziasztok! Hölgyet párt,pasit keresek!
Szia pontosan hol?
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (ma 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka. Vásárosnamény környéki. Hölgy,Pár,ma délután talira?? 45 éves vagyok. Csak privát!

vazelinator

ancsika71