Nincs valaki véletlen hajdúdorogon az autóstalin?
Hölgyet illetve párt keresünk ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
Vasárnap szoboszloi strandon lesz valaki?
Sziasztok! Szabolcsi nő aki komolyan gondol egy diszkrét tartós viszonyt?? Alkattol függetlenül
Debrecenben ma valakinel iszogatas, lazitas?
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
továbbra is keresünk
3as hetrero alapon?
(Ez egy válasz masszőrpasi86 üzenetére (tegnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:49
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Hely van Nyíregyházán.
Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Hely van Nyíregyházán.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok. Hajdúdorog környékén valqki tali?
Holnapig itt vagyunk kint van kint valaki? Dorog strand autóstali
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 10:18
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lesz kint valaki hajdúdorogon hétvégén az autóstalin? Csak diszkréten értelmesen!
Nyírbátor - ? helyem van szopnék - csak csupasz - viber uzenet egyeztetunk -
Békésszentandrási 39 éves pasiként szívesen is ismerkedek hölgyekkel párokkal
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka,környéki, hölgy ,pár? 45 vagyok. Csak privi
Debrecen környékén kiverném vagy hagynám hogy kiverje valaki
Hali ma házas párok szex autó?
Hol szeretnél szopni helyileg?
(Ez egy válasz BiSrac2981714w99 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi már kint!
2026. 07. 31. péntek 10:18
Sziasztok! Lesz kint valaki hajdúdorogon hétvégén az autóstalin? Csak diszkréten értelmesen!

vazelinator

Gordonne