Orosi út valaki?
Sziasztok, valaki esetleg Hajdúszoboszlón nyaral akit lehetne szopni??? Vagy szivesen csatlakoznék párhoz is!!
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Karcag és környékén idősebb nő, elhanyagolt feleség ismeretségét keresem .
Szabolcs megyei uni vagy aktív pasi aki találkozna helyem van Nyírgyulaj
Sziasztok.
Ma 18:45-19:15 körül Orosi úti kaland?
Ma 18:45-19:15 körül Orosi úti kaland?
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Ma, kedd este, Hajdúszoboszlón puncit nyalnak kényeztetnek, cuckold is, enyhe bi is mehet! Imádok puncit nyalni akár gecivel töltöttet is!
Holnap Debrecenben napközben napoznék meztelenkednék. Párok lányok társaságában.
Sziasztok! Nyiregyi 50 éves férfi keresi tartós kölcsönös diszkrét viszonyra nőpartnerét alkattol függetlenül!
Párt keresünk ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
Sziasztok. Ma este fogadnék szép csodálatos környezetben jakkuzus medencés wellness környezetben hölgyet vagy házaspárt Szarvason. Üdv egy kedves kitartó méretes jó potenciával rendelkező igényes férfi vagyok.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok! Lassan 32 éves Hajdú-Bihari egészen sportos srác keresné 35+os hölgy társaságát!
Ma, kedd délután, este párhoz csatlakoznak, puncit kényeztetnek! Imádok puncit nyalni akár gecivel töltöttet is!
Szabolcs megyében valaki?
Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes talp láb és svéd frissítő masszőr srác vagyok.
Jóreggelt! Ma délelőtt keresek Debrecenben hölgyet, esetleg párt egy kis kalandra
diszkréció alapvető, szimpátia fontos!
diszkréció alapvető, szimpátia fontos!
Sziasztok 32 éves szüz srác vagyok lányokál hölgyekel. Beszélgetnék képcsere camozás egyenlőre de bármi szoba jöhet.
Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.

vazelinator

merlin