Kint vagyok az orosin senki nem akar dugni vagy szoptatni?
Ma estére keresek aktív kanos macikedvelő pasikat!
Nagyhegyesen vagyok megtalálható!!!
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Nagyhegyesen vagyok megtalálható!!!
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Sziasztok.
Szombaton délután keresnénk a feleség örömére igényes sportos pasit átlag feletti mérettel és vastagsággal.
Szombaton délután keresnénk a feleség örömére igényes sportos pasit átlag feletti mérettel és vastagsággal.
Este az orosin aktív aki szopatna dugna szűrke egyterüvel leszek kint
Sziasztok! Ma estére keresünk férfit esetleg párt!
Szolnokon
Szolnokon
Ma valaki Szabolcs megyében?
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Holnap Nyíregyházán autós közös hokyra keresek partnert.
Sziasztok! Ezen a héten Hajdúszoboszlón vagyunk. Hellyel rendelkező biszex iránt érdeklődő valós párt, illetve nagyobb méretű pasit keresünk! Mindenki mindenkivel alapon, de férfiak között csak enyhe bi lehetséges. Privát üzeneteket várunk!
Szeptember 7-től leszünk Szoboszlón párt vagy független korunkbeli férfit keresünk!
Sziasztok. Szívesen szopnék egy ápolt ,igényes srácot ma. Hely van !!
irjatok
irjatok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
70es kettő 8kilenc nyocvan6 kilencven
Sziasztok.hajdúbihari párhoz beszállnék!
Mai nap Nyiregyen vagyok elérhető autós kefélésben barmikor benne vagyok
Írtunk privátban
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (ma 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:03
Sziasztok! Debreceni viràgkarnevàlon,màsnap pedig hajdúszoboszlói termàlfürdőn ismerkednénk..igényes fiatal pàr vagyunk.
Sziasztok! Debreceni viràgkarnevàlon,màsnap pedig hajdúszoboszlói termàlfürdőn ismerkednénk..igényes fiatal pàr vagyunk.
Sziasztok hajdúböszényben a hajdú héten ott leszek szeretnék ismerkedni párokkal nőkkel szívesen beszélgetek velük valamit meg iszunk és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak akármi is lehet bátran irjál egy beszélgetésből még baj nem lehet
Sziasztok!
Keresek egy ilyen idősebb bi férfit, párt, nálam, rendezett körülmények között, rendszeres szexelésre.
Keresek egy ilyen idősebb bi férfit, párt, nálam, rendezett körülmények között, rendszeres szexelésre.

vazelinator

kivancsi paros
Luciana