Párként keresünk olyan párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Szia-Sziasztok!! Párt, Házaspárt, esetleg Hölgyet fogadnék Szombat-vasárnap akár napközben vagy este éjszaka akkor ott alvással! Akár csak néznem kukkolnám őket de igény esetén szívesen kényeztetném a csinos hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt!! Diszkrét, igényes, megbízható 50 es ffiként!!
Fiút keres?
(Ez egy válasz anallove89 üzenetére (2026. 08. 22. szombat 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
(Ez egy válasz pervi pár üzenetére (2026. 08. 21. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 21. péntek 19:13
Holnap délután a nejemnek hetero pasi 30-45között aki ápokt inteligens kitartó nem nagy pocakos pasi ?
szolnokon par aki filyut keres?
Helyileg merre?
(Ez egy válasz pervi pár üzenetére (2026. 08. 21. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 21. péntek 19:13
Holnap délután a nejemnek hetero pasi 30-45között aki ápokt inteligens kitartó nem nagy pocakos pasi ?
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Jó lenne
(Ez egy válasz Mámor6o üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 20. csütörtök 22:53
Párként keresünk olyan párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Szia le utazol kisvárdaban akkor találkozhatunk a német kell jól még baszni
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2026. 08. 21. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatna hely kellene utazni tudnek
Lehető róla szó
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2026. 08. 21. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Nyíregyháza kaland??
Hol? Mikor? Orosi út?
(Ez egy válasz Assertive üzenetére (2026. 08. 21. péntek 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Augusztus 29 Szombat ill megbeszélés alapján parokat fogadnék szép wellness környezetben Szarvason . Ott alvás lehetséges , tapasztalt ferfi vagyok a cuckold ill 3 mas többes téren. Kedves barátságos Ápolt kedves udvarias figyelmes vagyok, átlagnál méretesebb szerszámmal kitartó szex élmény , tehát nem 10 perces férfi vagyok az ágyban. . Levélben írj pusz..
Ma esetleg Nyíregyházán autós találkozó? Közös hoky ?
Most szopatnék pasikat Debrecen belvárosában . Hel kell
Berekfürdő strand hölgy kalandra? Nem lennék hálátlan
Üdv! Ápolt sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Elsősorban Hölgyet (NŐT!!!) keresek kortól alkattól függetlenül, szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Esetleg CUCKOLD kapcsolat a Hölgy örömére! Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Elérhetőségem: Privát Üzenetben!
Ma estére Szolnok környékén ismerkednék masszírozni tudó, nyalni szerető pasi vagyok. Elhanyagolt hölgyhöz vagy kedves párhoz társulnék, kötetlen esti beszélgetésre, a folytatást meg meglátjuk...

vazelinator

cselo