Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Szabolcsi párt keresünk ahol a hölgy bi aktivitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk !!!
Helyem van de utazni is tudunk !!!
Este 8 után aktív aki szopatna dugna az Orosin?
Szép napot. Párommal szeretnénk bevenni szexuális életünkbe harmadiknak hölgyet vagy keresünk olyan párt aki kipróbálná mien egymás előtt szexelni vagy épp partnert cserélni. Fiatal igényes kedves pár vagyunk. Képeket találtok az adatlapunkon
Sziasztok! Ma délelőtt valaki?
Párt vagy elhanyagolt hölgyet keresek korhatár nélkül alkalmira vagy hosszabb távú rendszeres kapcsolatra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves
Jövőhetén napközben keresek kellemest párt Debrecenből napközben
Fő az izgalom
Fő az izgalom
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Ma estére nyiregy-újfehértó -téglás-hajduhadház-bocskaikert környékén keresek hölgyet házaspárt. Privát üzenet várok
Sziasztok!
Szabolcsi pár van itt aki pasit keres harmadiknak?
Szabolcsi pár van itt aki pasit keres harmadiknak?
Sziasztok. Ma késő estére keresek srácot akit lehet orálisan kényeztetni. Helyem van!
irjatok
irjatok
Sziasztok! Ma valaki?
Valaki Nyíregyháza???
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben
Írtam privátba!
(Ez egy válasz pervi pár üzenetére (2026. 08. 21. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 21. péntek 19:13
Holnap délután a nejemnek hetero pasi 30-45között aki ápokt inteligens kitartó nem nagy pocakos pasi ?
Párként keresünk olyan párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
Szia-Sziasztok!! Párt, Házaspárt, esetleg Hölgyet fogadnék Szombat-vasárnap akár napközben vagy este éjszaka akkor ott alvással! Akár csak néznem kukkolnám őket de igény esetén szívesen kényeztetném a csinos hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt!! Diszkrét, igényes, megbízható 50 es ffiként!!
Fiút keres?
(Ez egy válasz anallove89 üzenetére (2026. 08. 22. szombat 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
(Ez egy válasz pervi pár üzenetére (2026. 08. 21. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 21. péntek 19:13
Holnap délután a nejemnek hetero pasi 30-45között aki ápokt inteligens kitartó nem nagy pocakos pasi ?

vazelinator

Denisa B