Sziasztok! Èn nagyon be vagyok mèg most is indulva.
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma este valaki rajtunk kívül "beindult állapotban?"
Sziasztok. Szombat délutántól keresek partnert aki találkozni is szeretne. Tiszafüreden lenne helyem is.
Sziasztok szép estét nektek van itt Jászberény és környékén bixex párt keresek ha kíváncsi vagy hogy miért kérdezed meg és elmondom csak aki tényleg kíváncsi és tudja esetleg teljesíteni is amit szeretnék.
Sziasztok. Helyileg hol vagytok?
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2026. 08. 23. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor leszel kint legközelebb?
(Ez egy válasz szafoz üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan párt keresünk ahol a hölgy bi hajlamú!
Helyem van de utazni is tudunk!
Diszkréció természetes!
Diszkréció természetes!
Hali! Kecskeméten és Egerben keresünk rendszeres diszkrét házibarátot! Akit érdekel írjon üzenetet! Csak komoly, nyitott emberek jelentkezését várjuk!
Pár, akik szeretik, ha meglesik őket!? Bármi érdekel!
Sziasztok! Debreceni hölgy aki szereti ha nyelvvel kènyeztetik? Nem baj ha nem vagy független. Igènyes, ápolt, diszkrét vagyok.
Debrecen nagyerdon ma esre kozos hoki , szivesen vumiznek is
Holnap napközben Debrecen környékén meztelenkednék
Hajdúszoboszlón most valaki kölcsönös cumira, masztira?
Hölgyet keresek, aki szereti az orális szexet is! Nem pasit.
Kint vagyok az Orosin aktív aki szopatna dugna?
Olyan párt keresünk ahol a hölgy bi aktivitással rendelkezik!
Szia. Ahogy a körforgalomból kijössza az orosi tóval szembe van egy kis szerviz ut ott a bokrok után jobbra szoktak dugni.
(Ez egy válasz lajoska01 üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 24. hétfő 10:03
Sziasztok , valaki elmagyarazna hol van ez az orosi , kik szoktak oda jarni ? Mar tobbszor lattam kiirva de nincs otletem es erdekel
Debrecenben keresnék egyedülálló hölgyet aki szeretné ha egy igényes vékony férfi kényeztetné kívánsága szerint.
Tiszafüred és környékén holnap délelőtt kit érdekel egy borotvált pasi írhat bárki
Hajdúszoboszlón ma hölgyet kényeztetnek, akár a férj jelenlétében is! Imádok puncit nyalni akár gecivel töltöttet is!

vazelinator

Nella