Sziasztok! Diszkrét párt keresek! ...." ⅞minden is" szóba jöhet!
Sziasztok! Hétfön délelőtt hölgyel és házaspáral találkoznék a Teva erdőben .!
A kor és alkat nem fontos! Privázba kérem a leveleket!
Sziasztok! Hétfön délelőtt hölgyel és házaspáral találkoznék a Teva erdőben .
Orosin 1 óra múlva valaki? Pár vagyunk
Orosira jön ki valaki?
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokkal isjerkednek ha vannak itt? Hely kelelne utazni tudnek!
Sziasztok Van olyan hölgy aki nem belevágni egy titkos kalandba?? Nyiregyi férfi vagyok
Sziasztok! Ma délután szopatnék Nyíregyházán!
Orosi út most valaki?
Sziasztok valaki valami huncutsag Nyiregyhaza Oros tudjuk hol valakinek kedve valamihez?
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes kedves párhoz.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok! Szolnokon keresek partnert, partnereket szombatra.
Sziasztok!
Nyíregyháza és Debrecen vonzáskörzetében szívesen ismerkednék hölggyel vagy párral csakis a hölgy örömére hetero alapon.
31 éves önmagára nagyon igényes káros szenvedélyektől teljesen mentes vagyok.
Viber,google chaten szívesen küldök képeket.
Szép napot
Üdv Imi
Nyíregyháza és Debrecen vonzáskörzetében szívesen ismerkednék hölggyel vagy párral csakis a hölgy örömére hetero alapon.
31 éves önmagára nagyon igényes káros szenvedélyektől teljesen mentes vagyok.
Viber,google chaten szívesen küldök képeket.
Szép napot
Üdv Imi
Sziasztok! Debrecrnbe olyan hölgyet vagy házaspárt keresek akik szoktak a Teva erdőben lenni. Privátba kérem a leveleket! Kor és alkst nem fontos.
Sziasztok! Debrecrnbe olyan hölgyet vagy házaspárt keresek akik szoktak a Teva erdőben lenni. Privátba kérem a leveleket! Kor és alkst nem fontos.
Sziasztok holnap délelőtt Bp-Szolnok útvonalon lányokkal,párokkal találkoznék.Írj privátba ha érdekes lehet.
Sziasztok!
Ma este Debrecenben hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos, értelmes párt bármilyen felállásra, hölgyet, transz neműt, esetleg férfi párt. Többesben jártas, kitartó pasi vagyok. Egészséges kereteken belül sok mindent ki lehet velem próbálni. 34 éves 184 cm, 80 kg, jó megjelenésű, közvetlen, intelligens férfi vagyok. Írjatok bátran.
Ma este Debrecenben hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos, értelmes párt bármilyen felállásra, hölgyet, transz neműt, esetleg férfi párt. Többesben jártas, kitartó pasi vagyok. Egészséges kereteken belül sok mindent ki lehet velem próbálni. 34 éves 184 cm, 80 kg, jó megjelenésű, közvetlen, intelligens férfi vagyok. Írjatok bátran.
Sziasztok! Molett lányt kényeztetnék. Romák előnyben. Utazni tudok

vazelinator

Petrence30
Joey Hart