Sziasztok Debrecenben ismerkednék hölgyekkel, akár alkalmi vagy hosszú távra is ,én 190 magas vékony 37 éves srác vagyok.
Hölgy vagy Pár egy óra múlva Biharkeresztesen a tónál?
Jön Hölgy vagy Pár Berettyóújfalu csonka toronyhoz? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Hölgyet keresek Szabolcsból
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek délelőtt vagy szombat délután találkozni Velem Debrecen és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek délelőtt vagy szombat délután találkozni Velem Debrecen és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok! Hölgy vagy Pár megy ma Berettyóújfaluba ,,herpályi” csonka toronyhoz? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok délután Újfehértón keresem hölgy vagy pár társaságát.
Szombaton keresek alkalmi biszex kapcsolatot Debrecenben vagy Hajdúszoboszlón.
Elnézést, lemaradt max 42éves korig keresünk!
(Ez egy válasz CsabiIza012 üzenetére (ma 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:52

Sziasztok, május 17től-22ig keresnénk jó méretű pasit, pasikat, párokat / párnál nem a méret számit/Nyíregyháza,Debrecen környéken! Csak aki, akik tudnak fogadni minket..
Szombat dèlután a debreceni Aquaticum textil mentes szaunájában leszünk. Intelligens, igènyes párok, fèrfiak közeledèsèt szívesen fogadjuk!
Sziasztok, május 17től-22ig keresnénk jó méretű pasit, pasikat, párokat / párnál nem a méret számit/Nyíregyháza,Debrecen környéken! Csak aki, akik tudnak fogadni minket..
Sziasztok!
Holnap (szerda) este szívesen fogadunk párokat, férfiakat. Legyetek nyitottak, jófejek és bevállalósak.
Holnap (szerda) este szívesen fogadunk párokat, férfiakat. Legyetek nyitottak, jófejek és bevállalósak.
Sziasztok Jászberény és környékén keresek hölgyet vagy párt
Hali! Szerdán napközben párokat keresek Hajdúból izgalmas kalandokra.
Debrecenben valaki most egy gyors titkos kaland?

Debrecenbe napközben rosszalkodna valaki? Lányok? Párok?
Szombaton keresek alkalmi biszex kapcsolatot Debrecenben vagy Hajdúszoboszlón.
Ez az oldal még van halva! Teljen kívan halva!
Berettyóújfalu csonka toronynál a pár innét van?