Két furgon(egy fehér és egy szürke) innen volt az Orosin?
Nemsokára kint leszek. Kb fèl óra
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (ma 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nemsokára kint leszek. Kb fèl óra
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (ma 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Orosi úton van mozgás? Vagy még mindig semmi?
Sziasztok.Sportos, ápolt, 30 körüli férfi vagyok. Ma (aug. 2.) Szolnok környékén szívesen csatlakoznék diszkrét, nyitott párokhoz vagy egy hölgyhöz kizárólag alkalmi, kötetlen találkozó céljából.
Csak személyes találkozó érdekel, üzenetváltgatás nélkül. Kulturált, igényes, tiszta vagyok ugyanezt keresem a másik oldalon is.
Ha szimpatikus vagyok, írj privátban, és egyeztessünk.
Csak személyes találkozó érdekel, üzenetváltgatás nélkül. Kulturált, igényes, tiszta vagyok ugyanezt keresem a másik oldalon is.
Ha szimpatikus vagyok, írj privátban, és egyeztessünk.
Ma sokan lesznek Nyíregyházán a sörfeszten.
(Ez egy válasz anonime33 üzenetére (ma 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecenben ma 2 körül cumiznék hely van a belvárosban jössz leszoplak utána mindenki menne dolgára ápolt macis pasi vagyok.
Hali
Jövő hét péntek szombat Egerben leszünk! Esetleg akad olyan pár, bi hölgy taggal aki szeretne egy kicsit "kalandozni" velünk??
Jövő hét péntek szombat Egerben leszünk! Esetleg akad olyan pár, bi hölgy taggal aki szeretne egy kicsit "kalandozni" velünk??
Fiatalos 25-ös pár keres max 40ig mindkettejük örömére lányt. Női alapon bi elfogadott tapasztalatunk hármasban még nem volt de nyitottak vagyunk bármire. Férfiak ne is próbálkozzanak tiltjuk őket azonnal.
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Szerintem nem lesz nehéz találnod
(Ez egy válasz kitarto20as üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 16:49

31 éves vagyok, sportos testalkattal, nagy… fantáziával (meg mással is, de azt nem spoilerezem)
Nem vagyok szuperhős, de elég jól bánok a testtel – főleg, ha nem csak az enyémről van szó. Olyan nőt vagy párt keresek, akikkel lehet nevetni, izzani, kísérletezni, és néha elveszni az élvezetben úgy, hogy a világ is megszűnik körülöttünk. Ha szereted a forró helyzeteket, de nem veszed magad túl komolyan, akkor garantáltan nem fogsz unatkozni velem. És ha kérdeznéd: igen, bírom szusszal.
Nem vagyok szuperhős, de elég jól bánok a testtel – főleg, ha nem csak az enyémről van szó. Olyan nőt vagy párt keresek, akikkel lehet nevetni, izzani, kísérletezni, és néha elveszni az élvezetben úgy, hogy a világ is megszűnik körülöttünk. Ha szereted a forró helyzeteket, de nem veszed magad túl komolyan, akkor garantáltan nem fogsz unatkozni velem. És ha kérdeznéd: igen, bírom szusszal.
Van itt szabolcsi pár aki ismerkedne pasival?
Sziasztok! Ma valaki Nyíregyházán?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Ma este valaki Nyíregyházán?
Parosunk pasi tagja a héten Debrecenben van. Pár esetleg aki pasit keres?
Hölgyet keresünk párosunkhoz hosszútávra. Tudjuk hogy nem könnyű de hátha. Normál testalkatúak vagyunk némi tapasztalattal.CSAK HÖLGYEK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK.