Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak pénteken vagy szombaton találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak pénteken vagy szombaton találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Hello!
Ma este van olyan igènyes pàr aki ràèr pár órára Debrecenben?
Helyünk van...
Üdv,
D&N
Ma este van olyan igènyes pàr aki ràèr pár órára Debrecenben?
Helyünk van...
Üdv,
D&N
Debrecenben hétfőn délelőtt szivesen megmutatom bárkinek a frissen gyantáztatott farkam akár játszhatsz is vele
Sziasztok, borsodi, szabolcsi párokkal ismerkednék, helyem van, utazni is tudok, várom az üzeneteiteket !
Nyíradony környékén valaki ma délután? Diszkréció fontos!!
50es hetero hàzaspàr keres férfimasszőrt a feleség részére
Sziasztok,
Szolnok és környékén ismerkednék fiatal lánnyal 18-20 évessel vagy 70+ hölggyel.
Én 50 éves gyantázott farkú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnok és környékén ismerkednék fiatal lánnyal 18-20 évessel vagy 70+ hölggyel.
Én 50 éves gyantázott farkú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok van itt olyan pár aki szeret pecázni? És esetleg közben kialakúlni valami más is a pecán kívűl?
Idősebb, 60+ os,. intelligens házaspárral ismerkednék, szexkapcsolat céljából, mindkét fél örömére.
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Többi levélben, fotókkal.
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Többi levélben, fotókkal.
Ha olyan, kb. egyetemista korú lány vagy,
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportós, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportós, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
Szasztok Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Sziasztok! Ma délután /este párokhoz csatlakoznék, hölgy örömére. Kisvárda, Nyíregyháza környékén.
Holnap este debrecenben lanyok, fiuk, parok egy kis partyra?
Orosira tervez valaki?
Sziasztok. Jövő hét hétvégén egy helyes párt vendégül látnék.
Sziasztok! Mátészalkán hölgy alkalmi kalandra ma délelőtt? Kb 13 óráig vagyok itt. Diszkréció fontos!
Sziasztok!
Ma este gabalyodnánk párral, férfiakkal.
Adatlapunkon minden lényeges információt megtaláltok.
Ma este gabalyodnánk párral, férfiakkal.
Adatlapunkon minden lényeges információt megtaláltok.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres harmadiknak?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres harmadiknak?
Sziasztok! Ma 10:00-11:00 körül berettyóújfaluban herpályi csonkatoronynál Hölgy vagy pár? 30 éves mások által jóképűnek mondott potens pasi vagyok
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!