Orosi tohoz megy ma valaki?
Ma estére fogadnék párokat Szarvason szép igényes wellness jakkuzis környezetben. Nasival finom italokkal szomszéd mentes övezet. Saját vendégházam.. patyolat tiszta szobák Szauna Jakkuzi hangulatos teraszon kellemes beszelgetes zene lazulás. Levélben írj ha jönnétek. Üdv egy igényes udvarias 40 es férfi.
Nyíregyházán enyhén domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
A hozzáállás is korrekt volt bár kétlem hogy a csajod tudott róla ,hogy kukkolják
(Ez egy válasz SugarRay üzenetére (ma 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:33
Respect a fekete Ford kombis srácnak az orosi útról –ha itt vagytok vagy innen voltatok szombaton.Jó volt a mozi a "kilátás" jobb lett volna ha nem ilyen késő este érkeztek.
Sziasztok Én egy 50+ szabolcsmegyei diszkrét ápolt biszex férfi vagyok
Ismerkednék megbizható pár vagy férfi
Ismerkednék megbizható pár vagy férfi
Respect a fekete Ford kombis srácnak az orosi útról –ha itt vagytok vagy innen voltatok szombaton.Jó volt a mozi a "kilátás" jobb lett volna ha nem ilyen késő este érkeztek.
Orosi tónál várok pasikat 18 -18:30 magasságaban. Többes oral is erdekel. Hetero párhoz is csatlakoznék
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Ma délután/estefelé szívesen romantikáznék egy nyíregyházi nővel. 37 éves férfi vagyok. Belső levelet várok.
Sziasztok! Lányokkal, hölgyekkel ismerkednénk.
Sziasztok! Október 31-re keresek partnert, partnereket Szolnokról, vagy a közelből.
Orosi tóhoz jön ma délelőtt valaki?
1:Van itt olyan hölgy, pár aki ajánlana egy szuper programot, heteroszexuális alapon? Mindet meghaltatok, privátban írj.
2: Olyan hölgyet keresek, akinek elege van az unalmas mindennapokból és eljönne velem egy két napos erdélyi túrára.
2: Olyan hölgyet keresek, akinek elege van az unalmas mindennapokból és eljönne velem egy két napos erdélyi túrára.
Sziasztok 30 perc múlva indulok Budapestről-Berettyóújfalu felé valaki út közben kölcsönös hokira orál
?
?
Ma délkörűl Szoboszlón cumiztatnék!!
Sziasztok. Szabolcsban keresek bi kanos pasit. Vagy elhanyagolt nös pasit.
Sziasztok. Ma estere macikedvelo kanos apukát/pasit keresek!!
Nagyhegyesen vagyok megtalalhato.
Irj ha erdekel a dolog!!!
Nagyhegyesen vagyok megtalalhato.
Irj ha erdekel a dolog!!!
Szexpartnert keresek nyíregyházi hölgy személyében. Első az ismerkedés, úgyhogy belső leveleket várok.
Sziasztok! Nyíregyháza esetleg Debrecen vonalon ma hölgyhöz párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Sárospatak - Sátoraljaújhely- Szerencs - Kisvárda környékén párhoz csatlakoznék!
Cuckold, hotwife, 1+2 , 69 játékok és sok más is érdekel!
Cuckold, hotwife, 1+2 , 69 játékok és sok más is érdekel!

vazelinator

metal2
Silvie