Debrecenben most bi pasik hellyel?
Orosi úton a szürke volvos hölgy, itt van esetleg?
Sziasztok! Nyiregy és környéki magányos nő akár duci telt ? Aki társaságra törődésre vágyik valaki foglalkozzon a testével is?
Fehérgyarmat, Tivadar esetleg hölgy/pár?

Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) -> Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
"Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott." (Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (ma 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
"Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott." (Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (ma 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajdúszoboszlón ma délután cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Péntek este hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon.Nyíregyháza.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár akihez lehet csatlakozni?
Van itt szabolcsi pár akihez lehet csatlakozni?
Sziasztok. Várandós lányt keresek hajdú-biharban, de leginkább debrecen környékéről. Igényes 30as pasi.

Sziasztok!Érdeklődnék, hogy Debrecen mellett a panoráma út környékén nem szokott lenni semmilyen szex tali?
Sziasztok mai napra egy kis izgalom? Autos kaland? public? Cuckold?
Így iskola kezdettel ráérő anyuka Debrecenben?

Melyik topikban találjuk a nyíregyházi Orosi úti pontos helyszínt?
Nyíradony környékén keresek hölgy partnert alkalmi kalandra. Akár hosszabb távon is, nem egyedülálló vagyok ezért kifejezetten fontos a diszkréció!! Kor nem számít.
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hölgyet vagy párt keresek
Sziasztok! Ma délután Nádudvar környékén volna kedve találkozni valakinek? Igényes diszkrét férfi vagyok.
Hello. Fehérgyarmat,Nyiregyháza,vagy környéke vki tali ma? Irj privit
Sziasztok! Fiatalos, csinos párokat keresünk hétvégi találkozókhoz. Hölgytagunk nagyon dekoratív, biszexuális, szubmisszív, erősen análimádó és kedveli a kényszerfrancia játékokat, valamint élvezi az alárendelt szerepet. Nyitottak vagyunk akár több pár, vagy több férfi megismerésére is. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, szívesen beszélgetünk tovább
!

Hello. Ma este tali vki? Fehérgyarmat,Mátészalka környékén?