Nyíradonyból vagy közvetlen közeléből van itt valaki? Diszkréció kifejezetten fontos!!! Titkos kapcsolatra keresnék partnert, vagy alkalmi kalandra, ami alakul. Keress bátran!

Sziasztok! Ma délután Nyíregyházán szopatnék!
Hajdú-Biharban a lakásodon, hétköznap délelőtt ha szeretnéd hogy megmaszírozzalak, és a végén kézzel vagy szájjal elélveztesselek, csak szólj.
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Szia. És ha ott arra megyek ahova írtad, ott mi van, mi szokott lenni?
(Ez egy válasz big675 üzenetére (tegnap 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:38

hali. kb a temetö és a teva közti ut felénél van egy nagy piros sorompo ott bemégy v 50 méterre. s ott balra lemégy a kis ösvényen......
amugy ha csak a kocsidban ücsörögsz nem lessz kapásod. sétálj te is . a környéken és ... ))
amugy ha csak a kocsidban ücsörögsz nem lessz kapásod. sétálj te is . a környéken és ... ))
Sziasztok Gábor vagyok ha van kedvetek hozzá én szívesen mennék.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (tegnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexuális életünk színesítésére keresünk párokat, férfiakat.
Sziasztok! Én szívesen!
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (tegnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Holnap Teva környékén izgalmas párokat keresek.udv nagy farkú pasi

Sziasztok!
Van itt pár aki pasit keres ?
Van itt pár aki pasit keres ?
Régen volt az egyetem főépületében
(Ez egy válasz adm.ngy üzenetére (tegnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:34

Sziasztok!
Debrecenben napközben keresnék gloryhole, vagy hasonló helyet/szituációt, izgat az anonim jelleg. Akár mindkét oldalán lennék
Szép napot nektek!
Debrecenben napközben keresnék gloryhole, vagy hasonló helyet/szituációt, izgat az anonim jelleg. Akár mindkét oldalán lennék

Szép napot nektek!

hali. kb a temetö és a teva közti ut felénél van egy nagy piros sorompo ott bemégy v 50 méterre. s ott balra lemégy a kis ösvényen......
amugy ha csak a kocsidban ücsörögsz nem lessz kapásod. sétálj te is . a környéken és ... )) (Ez egy válasz adm.ngy üzenetére (tegnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:30
amugy ha csak a kocsidban ücsörögsz nem lessz kapásod. sétálj te is . a környéken és ... )) (Ez egy válasz adm.ngy üzenetére (tegnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Beírod, hogy Debrecen TEVA, és kihozza. Egyébként lekanyarodsz a Benczúr Gyula u.-ra és ott mész végig, földút lesz egy idő után, és kilyukadsz a temetőnél. Szoktak állni éjszakai pillangók is és érdekesen várakozó férfiak. Én még sosem találtam ott senkit, aki odajött volna hozzám csak egyszer ott vertem és egy futó srác vagy háromszor elment a kocsim mellett benézve, viszont nem szólt hozzám.
Beírod, hogy Debrecen TEVA, és kihozza. Egyébként lekanyarodsz a Benczúr Gyula u.-ra és ott mész végig, földút lesz egy idő után, és kilyukadsz a temetőnél. Szoktak állni éjszakai pillangók is és érdekesen várakozó férfiak. Én még sosem találtam ott senkit, aki odajött volna hozzám csak egyszer ott vertem és egy futó srác vagy háromszor elment a kocsim mellett benézve, viszont nem szólt hozzám.
Sziasztok! Kisvárda ès környeken, van esetleg idöseb hölgy vagy pár akikhez lehet csatlakozni?
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk!
Szabolcs megyében horgàsz, vagy vadàsz aki megnézne minket a szabadban?
Sziasztok. Mátészalkai párok,hölgy leveleit várom privát üzenetben.
Köszönöm szépen!! Van ott most valaki esetleg?

Mátészalka párok,hölgy
? Privát üzenetben.
? Privát üzenetben.
Szia!
Beírod, hogy Debrecen TEVA, és kihozza. Egyébként lekanyarodsz a Benczúr Gyula u.-ra és ott mész végig, földút lesz egy idő után, és kilyukadsz a temetőnél. Szoktak állni éjszakai pillangók is és érdekesen várakozó férfiak. Én még sosem találtam ott senkit, aki odajött volna hozzám csak egyszer ott vertem és egy futó srác vagy háromszor elment a kocsim mellett benézve, viszont nem szólt hozzám. (Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (tegnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:15
Beírod, hogy Debrecen TEVA, és kihozza. Egyébként lekanyarodsz a Benczúr Gyula u.-ra és ott mész végig, földút lesz egy idő után, és kilyukadsz a temetőnél. Szoktak állni éjszakai pillangók is és érdekesen várakozó férfiak. Én még sosem találtam ott senkit, aki odajött volna hozzám csak egyszer ott vertem és egy futó srác vagy háromszor elment a kocsim mellett benézve, viszont nem szólt hozzám. (Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (tegnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecenbe a TEVA erdőbe hogy találok oda? Van mostanság ott valaki? Ki néznék