Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok, hely megoldható.
Sziasztok! Szubmisszív, női rucis crossdresserként keresek határozott, domináns férfiakat (hetero vagy atkív bi), Borsod vagy Szabolcs megyéből. Leginkább a 40+ korosztály izgatna 55 éves korig bezárólag.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Szolnok környéki aktív pasi?
Sziasztok. Tiszafüred és környékén kalandoznék ma
Sziasztok.
Ma késő esti órákba valaki tali? Vagy esetleg pár.
Szolnok Kecskemét Szentes Szarvas s vonzáskörzete
Ma késő esti órákba valaki tali? Vagy esetleg pár.
Szolnok Kecskemét Szentes Szarvas s vonzáskörzete
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt ismerkedésre
Kézimunkára hölgy Debrecen?
Debrecenben szopatnék egy gyorsat ha lenne kedve hozzá valakinek. Csak diszkréten!
Sziasztok ma Nyíregyháza pláza valaki szopni nem szeretne macis bi fiú vagyok
Sziasztok.
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednèk!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednèk!

Jóreggelt! Hölgyet keresek ma alkalmi kalandra Debrecenben. Diszkréció fontos! Kor nem számít. 25F
Sziasztok biszex pár vagy esetleg aktiv pasi szabolcs megyèben?
Csúnya perverz öreg bácsiként keresem azt a vékony vagy átlagos hölgyet, akinek a szexuális és lelki kielégüléséhez kell a kiszolgáltatottság, megalázottság érzése.
Nem levelezőpartnert keresek, hanem olyan nőt, akinek perverz izgalmat okoz vakon, ismeretlenül beállítani egy idegenhez, kiszolgáltatva magát minden formában.
Nem levelezőpartnert keresek, hanem olyan nőt, akinek perverz izgalmat okoz vakon, ismeretlenül beállítani egy idegenhez, kiszolgáltatva magát minden formában.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok, hely megoldható.
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Sziasztok! Szolnok és környékéről keresem nem molett partnerhölgyemet tartós diszkrét viszonyra! Írj rám és tallizunk!
Párok játékszere lennék rendszeresen. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
helyel rendelkező pasit keresünk harmadiknak a párom örömére közös kényeztetésre cukoldra!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!