Orosin ma lesz valaki ? Ha igen mikor, és mire? Priviben szeretnék választ,
Jóreggelt! Mátészalka-Fehérgyarmat környékén van valaki egy gyors alkalmi titkos kalandra esetleg? Diszkréció fontos, légy ápolt

sziasztok 30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.
Ez engem is érdekelne, de csak nő!
(Ez egy válasz 20200312 üzenetére (ma 04:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton valamikor segit valaki kiverni a farkam?A Vekeri környékén.
Teva környékén van most valami?
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Nyíregyházán hölgyet, nőt, csajt keresek ma estére kellemes időtöltésre! Fizetnék is érte!
Nyíregyházán hölgyet, nőt, csajt keresek ma estére kellemes időtöltésre! Fizetnék is érte!
Sziasztok! Párokat, vagy nőket keresek, akik szeretik, illetve bírják is az extrém méretű intimet! Fiatal, magas, sportos pasi vagyok! Képeim vannak, utazni tudok!
Sziasztok!
Pár házaspár ki ráér utazok, de helym is van, Peti privire
Pár házaspár ki ráér utazok, de helym is van, Peti privire
Sziasztok! Holnap délután keresnék jelentkezőket Nyíregyházi Orosi dogging helyre partira 16 óra után. Akit érdekel írjon privátban
Sziasztok!
Ma estére várjuk hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású párok, férfiak jelentkezését.
Ma estére várjuk hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású párok, férfiak jelentkezését.
Rendben. Köszi ennyi infót is .
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (tegnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:32

ne haragudj de nem adok ki itt semmit róla, és privátban sem, nem vagyok a " kerítője " úgymond, illetve egyeztettük hogy nem reklámozzuk egymást olyan szinten amiből beazonosítható lenne, így is több mindent leírtam már, apró jeleket, abból lehet építkezni, de ettől többet ne haragudj nem fogok mondani semmiképp.
én is láttam őket, 2 pasi volt, egy szürke ( ezüst ) Vitarában,
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 12:47

2 férfi ült itt egy autóban, de mire megfordultam már ők sem. Jó bornak nem kell cégér, úgy tűnik ez nem az!
ne haragudj de nem adok ki itt semmit róla, és privátban sem, nem vagyok a " kerítője " úgymond, illetve egyeztettük hogy nem reklámozzuk egymást olyan szinten amiből beazonosítható lenne, így is több mindent leírtam már, apró jeleket, abból lehet építkezni, de ettől többet ne haragudj nem fogok mondani semmiképp.
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
nem ismertem előtte, csak váltottunk pár levelet itt és a viszonyon is, de abszolút nem gondoltam hogy komolyban tolja, viszont nem egyeztettük előtte, tényleg spontán lett a randi az Orosin. Egy brutális véletlen, mivel nem egyeztettem vele, csak arra jártam, és gondoltam benézek hátha.... és bejött
Egyből megismertem, hiszen tudtam hogy néz ki fotótk videok alapján amiket cseréltünk. Tényleg nagy szerencsém volt, de ha az ember kitartó akkor bejöhetnek dolgok, hiszek ebben a fenti példa megerősítette
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:56

Neked vagy hatalmas szerencséd van, vagy ismerted a csajt már korábban is. Ő fent van itt egyébként?
Orosi.
Sziasztok. Délután 2-kor megyek az orosz szervezetre.Hölgy,pár lesz kint?Írj privátba.