Szívesen meglátogatnék most egy szexre vágyó hölgyet Nyíregyházán. 40+-os, nagy cicis nők előnyben, de nem feltétel.

Volt valaki ma Kisvárdán a fürdőben ?
Hali! Szolnok környéki aktív pasi?
Holnap délutánra keresek hölgyet vagy párt mindenki örömére! Debrecen és környékén!
Szabolcsban keresem hölgy partnerem összejárásra hosszabb tábon.

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!

Elfelejtettétek ismét írni hogy FIZETŐSEK vagytok,........
(Ez egy válasz Igaziparokbihar üzenetére (tegnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:01

Debrecen autos kaland házaspárok vagyunk abszulut Hetero varjuk aki komolyan gondolja fél órát vagy egy órát diszkrecio adott
Keresek kizárólag hellyel rendelkező hölgy masszőrt , cserébe Holgyeknek barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban ....
Szexpartnereinket keressük. Adatlap olvasása ajánlott levélírás előtt.
Ma Nyíregyházán szexre vágyó hölgy?

Sziasztok! Debrecenben keresek Hölgy partnert most alkalmi titkos kalandra nem egyedülálló vagyok így a diszkréció fontos!!
Sziasztok
Ma jön valaki a kisvárdai strandra ?
Ma jön valaki a kisvárdai strandra ?

Debrecenben most reggel vagy késő délután 6 körül nem akar valaki egy jót cumiztatni? Hely megoldható. Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Jóreggelt! Hajdúsámson-Nyíradony környékén keresek hölgy partnert alkalmi kapcsolatra. Diszkréció fontos!
Sziasztok! Ma valaki, valakik? Hölgyek, párok? Egy kis kalandozás, huncutkodás?
Nem unod még? Mert mi már nagyon!
(Ez egy válasz odafigyelés üzenetére (tegnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:11

2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Sziasztok! Tiszafüreden leszek péntek este. Van valami jó szállás, kellemes szállásadóval? Nő, vagy pár, de csak egy sima apartman is jó, mivel az első kettőnek 0 a valószínűsége.
2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok