Az ápoltság nem az ideális tulajdonságokról vagy a drága kozmetikumokról szól, hanem az önszeretetről, a test és a lélek tiszteletéről.
Soha nincs második esély az első benyomásra !!!!
Ezt is csak úgy FONTOSNAK tartottuk leírni !
Ezt is csak úgy FONTOSNAK tartottuk leírni !
Ha egyszer azt írjuk hogy " ápolt " akkor az nem fogatlan szőrös koszmó-val egyenlő.... Ezt csak úgy megjegyeztem
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Ismerkednènk Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudó pasival, pasikal.Bi nővel.Sexualis életünk színesítette.
Szeptember 4 Debrecenben leszünk délutáni taliba benne lenènk.
Szeptember 4 Debrecenben leszünk délutáni taliba benne lenènk.
Sziasztok
Laci vagyok diszkrét ápolt 50+ biszex férfi Szabolcs Hajdu vagy Borsodiak
Uni vagyok kellően nyitott
Laci vagyok diszkrét ápolt 50+ biszex férfi Szabolcs Hajdu vagy Borsodiak
Uni vagyok kellően nyitott
Szerdán napközben keresünk,most egy csinos vörös hölgytagnak,magunk mellé még egy férfi beszállót. többeshez.Feltételek 35_45 év közötti önmagára igényes művelt ,átlagos vagy sportos testalkattal,nagy mérettel!Csak akinek van kitöltött adatlapja és fotók a társkeresőben.Képek a hölgyről adatlapon látható.
Keresek kizárólag hellyel rendelkező hölgy masszőrt , cserébe Holgyeknek barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
Sziasztok! A páromnak keresünk 29-én kedd estére 1-2 összeszokott, intelligens, lehetőleg vastag srácot. Tudunk fogadni!
Hajdúszoboszlón, Debrecenben vagy a környékén nyaraló, 50 vagy 60 feletti érett teltebb alkatú párral barátkoznék.
44 F. vagyok. Üdv.
44 F. vagyok. Üdv.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Oka volt a tiltásnak!
(Ez egy válasz imike19 üzenetére (tegnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szívesen csatlakoznék de sajnos letiltottatok
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (tegnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:51

Sziasztok!
Igényes szexpartnereket keresel? Csatlakozz hozzánk! Ápolt, nyitott párként szivesen fogadunk párt, lányt, potens férfiakat.
Lola
Igényes szexpartnereket keresel? Csatlakozz hozzánk! Ápolt, nyitott párként szivesen fogadunk párt, lányt, potens férfiakat.
Lola
Sziasztok ma este Debrecen és környékén pár társaságát keresem heteró alapon.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Párt keresek holnapra nudizás napozás szex Telkemen a Tisza tónál.Magas sportos nagy méretű pasi.
Sziasztok szeretnék csatlakozni,de sajnos tíltva vagyok.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (tegnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:51

Sziasztok!
Lola
Lola
Debrecen környékén valaki?
Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Sziasztok!
Lola
Lola