Debrecen, és környékén ismerkednék hölggyel, párral minden jóra.
Sziasztok. Esetleg van itt olyan pár aki osztana meg képeket, videókat a párjáról?
Tiszafüred környékéről keresek valakit szexpartnernek de pár is érdekelne.
Sziasztok. Van itt Nyíregyi vagy Debreceni pár aki valóban talizna egy igényes diszkrét pasival akár rendszeresen is? Privát üzenetben elérhető vagyok. Köszönöm!
Sziasztok tartalmas kaland a mai este folyamán Tiszafüreden valaki?
Hajnalban valaki lessz kint a reptér környékén, vagy a m3-on találkoznék egész Debrecenig ,4 óra után
Sziasztok! Ilyen ez a virtuális világ! Amikor csak a szemeinek hisz az ember!
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:43
Ezúttal szeretnénk gratulálni Neked!
Este 6 után már nem írtál, nem hívtál, csupán csak nem jelentél meg. Mondjuk komoly oka volt, ez tagadhatatlan!!!
Nem a szomszéd macskája döglött meg, sőt nem is baleset ért, vagy az autó romlott el.
Tegnap esti lebeszélt randi velünk amiatt hiusult meg, mert galambpostán kaptál hírt a hugod gyermekének megszületéséről, így elmaradt a 3as sex velünk!
Remélem más párok is óvatosak lesznek ezentúl veled!
Este 6 után már nem írtál, nem hívtál, csupán csak nem jelentél meg. Mondjuk komoly oka volt, ez tagadhatatlan!!!
Nem a szomszéd macskája döglött meg, sőt nem is baleset ért, vagy az autó romlott el.Tegnap esti lebeszélt randi velünk amiatt hiusult meg, mert galambpostán kaptál hírt a hugod gyermekének megszületéséről, így elmaradt a 3as sex velünk!
Remélem más párok is óvatosak lesznek ezentúl veled!
Sziasztok!
Van itt olyan pár Szabolcs megyéből aki pasit keres harmadiknak.?
Van itt olyan pár Szabolcs megyéből aki pasit keres harmadiknak.?
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Ezúttal szeretnénk gratulálni Neked!
Nem a szomszéd macskája döglött meg, sőt nem is baleset ért, vagy az autó romlott el.
Tegnap esti lebeszélt randi velünk amiatt hiusult meg, mert galambpostán kaptál hírt a hugod gyermekének megszületéséről, így elmaradt a 3as sex velünk!
Remélem más párok is óvatosak lesznek ezentúl veled! (Ez egy válasz Kovácsovics89 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 19. szombat 12:56
Nem a szomszéd macskája döglött meg, sőt nem is baleset ért, vagy az autó romlott el.Tegnap esti lebeszélt randi velünk amiatt hiusult meg, mert galambpostán kaptál hírt a hugod gyermekének megszületéséről, így elmaradt a 3as sex velünk!
Remélem más párok is óvatosak lesznek ezentúl veled! (Ez egy válasz Kovácsovics89 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Az Ünnepek alatt valaki Debrecenben?
35 éves,helyes debreceni srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Az Ünnepek alatt valaki Debrecenben?
35 éves,helyes debreceni srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Sziasztok. Nyíregyházi párral ismerkednék.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Szivesen ismerkedünk jól szituált párokkal a közelünkből.Főleg Szabolcsból.Helyünk adott.
Hölgyet, párt keresek
Sziasztok!
Keresném azt a nagyon csinos szőke hölgyet ill párját akik tegnap a Debreceni Aqvatikum szaunájában voltak, a gőzben mellettem ültek s megsimogattam többször a lábát...
Keresném azt a nagyon csinos szőke hölgyet ill párját akik tegnap a Debreceni Aqvatikum szaunájában voltak, a gőzben mellettem ültek s megsimogattam többször a lábát...
Sziasztok
Macikedvelő kanos pasikat keresek minden jóra!
Hajdú-Bihar megyében vagyok megtálalható!
Írj ha érdekel a dolog!!!
Macikedvelő kanos pasikat keresek minden jóra!
Hajdú-Bihar megyében vagyok megtálalható!
Írj ha érdekel a dolog!!!
38 éves nyíregyházi férfiként keresem hölgy partneremet barátságon alapuló szexkapcsolatra.

vazelinator

Lucie P