Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Szivesen ismerkedünk jól szituált párokkal a közelünkből.Főleg Szabolcsból.Helyünk adott.
Hölgyet, párt keresek
Sziasztok!
Keresném azt a nagyon csinos szőke hölgyet ill párját akik tegnap a Debreceni Aqvatikum szaunájában voltak, a gőzben mellettem ültek s megsimogattam többször a lábát...
Keresném azt a nagyon csinos szőke hölgyet ill párját akik tegnap a Debreceni Aqvatikum szaunájában voltak, a gőzben mellettem ültek s megsimogattam többször a lábát...
Sziasztok
Macikedvelő kanos pasikat keresek minden jóra!
Hajdú-Bihar megyében vagyok megtálalható!
Írj ha érdekel a dolog!!!
Macikedvelő kanos pasikat keresek minden jóra!
Hajdú-Bihar megyében vagyok megtálalható!
Írj ha érdekel a dolog!!!
38 éves nyíregyházi férfiként keresem hölgy partneremet barátságon alapuló szexkapcsolatra.
Sziasztok Miskolc környékéről van hölgy ?
Sziasztok hajdúbihari párhoz beszállnék.
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Ma este Beretyoyjfalu es kornyeken valaki szopizna?
Ma esti erotikus pótszilveszteri huncutkodáshoz keresünk hasonló gondolkodású bisex női tagú párt. Több info privátban.
Sziasztok, hétfő reggelre keresek valakit aki lecumizna
....
....
Társat keresek együttlétre. Nincs elvárás. Nem magamnak szeretném kiverni ha úgy tartja kedvem.
Hölgyet, párt keresek Szabolcsból
Sziasztok! Hetero alapon csatlakoznék párhoz!
Meztelenkedni szerető nőket, párokat keresek Debrecenben most tudok indulni.
Keressük egymást privátba.
Keressük egymást privátba.

vazelinator

Hose30
Vivian Schmitt