Debreceneben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Helló szívesen ismerkednek párral esetleg nővel,,, Miskolc környékéről
Sziasztok akadna a környékemröl par hölgy adatlapom szerint?
Fancsikán vagy valahol a szeabadba szívesen találkoznék huncutkodó párral, vagy nővel
Párokat nőket kukkolnék most is akár, ráérek.
Debrecen és környékén.
Debrecen és környékén.
Debrecenben jovohet vegere szeretnek egy kissebb partyt osszehozni. Az idopont nyitott, megbeszelheto. Ha erdekel teged/titeket irj nyugodtan
Sziasztok, holnap reggel megyek BP-re végig az M3-on, este ugyanott vissza. Hölgyet szívesen elviszek.
Idősebb bi férfit, vagy férfi párt keresek, állandóra.
olyan novel ismerkednék akinek lakhatási gondja van es lakna nálam án 53 vagyok szolnok mellett lakom tobbit privátba
Tud valaki mezőberény-Berettyóújfalu között valami olcsó dézsafürdős szállást 1 éjszakára?
Berettyóújfalu valaki? 2 pasi vagy pár?
Sziasztok.
Jászsági hölgyel barátkoznék.
Jászsági hölgyel barátkoznék.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!!!
Ezt én is alá tudom támasztani.
(Ez egy válasz Cseresznyefa üzenetére (tegnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:35

Lepiter csak fiú! , nincs párja azaz nincs hölgy vele. Szóval kamus hogy párban van.
Az orosin a golf innen?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Nyíregyháza környékén nő,lány,aki vágyik az anális kényeztetésre?