Hölgy,pasi,pár...Tiszafüred,Eger környéke!
Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőrt , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégem, így minden adott...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
voltam itt is ott is sehol senki.... ha valaki még megy ma írja hogy mikor és mire és hol, persze priviben
Kállósemjén környékén valaki?
Egy horgász jelen
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (ma 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:46

50es hetero hàzaspàr keres vadàsz vagy horgász pasit aki a magaslesén ,stégén,kukkolna bennünket
Orosin vagy a Debreceni úton lesz ma kint valaki ? Ha igen kit és mit keres majd.- nyilván válaszokat most is privátban kizárólag. Köszi- Szép napot Mindenkinek

Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka környéki hölgy ma talira?
Ma mátészalkán hölgy? Diszkréció fontos! Kb fél1 ig vagyok itt
50es hetero hàzaspàr keres vadàsz vagy horgász pasit aki a magaslesén ,stégén,kukkolna bennünket
Ebből a három megyéből csajt keresek találkozásra!!!!
Sziasztok! Egy olyan vidám hölgyet keresek, akinek a párja külföldön dolgozik és így sok időt tölt egyedül, amit úgy szeretne izgalmakkal megtölteni, hogy nem adja fel a kapcsolatát. Hosszabb távú, közös programokat szeretnék mindkettőnk örömére. Intelligens, ápolt, odafigyelő férfi vagyok. Leginkább Nyíregyháza-Debrecen-Miskolc és környékük lenne az ideális. Ne félj megtenni az első lépést, írj egy üzenetet, aztán max iszunk egy kávét és jót beszélgetünk, de meg is találhatjuk így egymást.
Szép reggelt!
Kisvárda - Sárospatak, valamint Királyhelmec és Kassa környékén párhoz, hölgyhöz csatlakoznék! Cuckold, hotwife, 2+1, szabadban, és sok más is érdekel!
Kisvárda - Sárospatak, valamint Királyhelmec és Kassa környékén párhoz, hölgyhöz csatlakoznék! Cuckold, hotwife, 2+1, szabadban, és sok más is érdekel!
Szia!
Írj privátban, és még beszéljük. (Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (tegnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:27
Írj privátban, és még beszéljük. (Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (tegnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecen - Hajdú-bihar környékéről, akinek lenne kedve megnézni egy pár hancúrát
.Debrecenben keresek hölgyet. Nem dohányzó független srác (31 éves) vagyok.. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek. Alkalmiba is benne vagyok de lehetőleg hosszabb távra keresek partnert.
Hölgyet, párt keresek hosszabb távú, igazából haveri, baráti kapcsolatra, közös szexorientált, lazulós programokra. Helyem van, de utazok is. Szexben nyitott pasi vagyok, alkalmazkodom is. Kukkolás is érdekel. Intelligens, ápolt, jól szituált pasi vagyok, aki szeretné vágyait egy igényes hölgy, vagy pár körében megélni.
Hölgy,pasi,pár....??
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok! Lenne egy hölgy aki magányos vágyik hogy valaki törődjön a testével?Írj megértő alkalmazkodó vagyok
Holnap délelőtt az Orosin lesz kinn pár vagy hölgy? Privát üziben várom a választ.
Hajdúszoboszló környèkèn ismerkednèk!