Ez az oldal még van halva! Teljen kívan halva!
Berettyóújfalu csonka toronynál a pár innét van?
Ki tud valamit a TEVA ERDŐRŐLszoktak ott hölgyek v párokkal találkozni? Természet lágy ölén?? Privátba kérném a választ!
Párt kukkolnék a keleti országrészben helyszínben rugalmas vagyok. Elsősorban természetben de akár nálatok is. Passzív szerepben, de kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 50 éves, magas értelmes fickó vagyok
Sziasztok! Holnap Délelőtt Debrecenben hölgy vagy házaspár akivel lehet találkozni? Privátba kérném a választ, elérhetőséget is adjatok!
Sziasztok! Jön mostanában Hölgy vagy Pár Berettxóújfalu ,,herpályi” csonka toronyhoz? 29éves magára igényes pasi vagyok
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Debrecen- Nyíregyháza környékén, mélytorkosan szopnék, meztelenkednék.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Sziasztok.
Potens,nagyméretü pasit keresünk harmadiknak.
Üdv nektek.
Zoli
Potens,nagyméretü pasit keresünk harmadiknak.
Üdv nektek.
Zoli
A hétvégére Kisvárdán és környékén keresnénk masszirozni szerető férfit a hölgy örömére. Helyel kellene... Ha érdes lehet akkor privát üzenetet irj.
Sziasztok! Ma érkezik Hölgy vagy Pár Berettyóújfaluba ,,Herpályi” csonka toronyhoz 13:00körül? 29éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok 34 éves pasi csatlakozna nem a héten párhoz vagy hölgyhöz, Nyíregyháza és környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni nagyon imádok privibe írj ha érdekelne, utazás nem gond

Sziasztok! Keresem azt a bi beállítottságú férfitársam akivel meglátogatnánk egy debreceni karcsú, kis mellű rosszlányt és jól éreznénk magunkat.
Sziasztok,
Ma este esetleg szolnoki hölgy esetleg pár aki meglátogatna egy 49 éves szolnoki férfit?
Privát üzenetet várok.
Ma este esetleg szolnoki hölgy esetleg pár aki meglátogatna egy 49 éves szolnoki férfit?
Privát üzenetet várok.
Sziasztok szóló férfiként nyiregyhazan csatlakoznak psrokhoz nőkhöz illetve pasikhoz
Nyíregyházán???
Mátészalkai hölgy van?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv

Nyíregyházi hölgy van?
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!