Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Csajt keresek találkozásra!
Sziasztok! Nyíregyen vagy környékén bi pár vagy pasi?
Sziasztok ma este valakinek lenne kedve találkozni? Hölgyek esetleg párok?
Vasárnap hajdúszoboszlón délután cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Ismerkednék elyem van, de utazok is peti
Ismerkednék elyem van, de utazok is peti
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Valóban találkozni akaró szexkedvelő hölgyet keresek napközbeni kefélésre
Sziasztok! Független pasi csatlakozna hölgyhöz párhoz.
Ma Debrecenben délután 2 körül cumiznék hely van! Leszoplak utána mindenki megy dolgára. Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ma estére 3-as ra keresünk.
Sziasztok szívesen csatlakoznak szóló férfiként parokhoz, nőkhöz ... Illetve szopatnak dugnak is
Most hétvégén találkoznék párral, Borsod és Szabolcs megyékből, utazni tudok, helyem is van !
Ma estére keresnénk pasit hölgy kenyeztetesere,Eger mellett.
yírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (tegnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:14

Berekfürdőn leszünk pár napig! Esetleg fiatal, fiatalos masszőr innen a GG ről? Főleg a nejemnek!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Berekfürdőn leszünk pár napig! Esetleg fiatal, fiatalos masszőr innen a GG ről? Főleg a nejemnek!