Sziasztok. Ma este Nyíregyházán szopatnék illetve párokhoz csatlakoznék!
Sziasztok!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Van itt pár aki pasit keres?
Tiszafüreden egyedül vagyok és meztelen ki látogatna meg hölgyek párok írjatok és gyertek meztelenül nyitok ajtót
Nyíradonyból vagy környékéről van itt valaki? Írj bátran! Lenne pár kérdésem. Diszkréció fontos!!
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek alkalmira vagy hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Sziasztok!
Szombaton, a délelőtti órákban keresek egy szimpatikus párt hármas együttlétre, Nyíregyháza-Debrecen vonzáskörzetében!
Intelligens, megbízható, ápolt férfi vagyok, az adatlapomon leírtak szerint keresek.
Szombaton, a délelőtti órákban keresek egy szimpatikus párt hármas együttlétre, Nyíregyháza-Debrecen vonzáskörzetében!
Intelligens, megbízható, ápolt férfi vagyok, az adatlapomon leírtak szerint keresek.
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt
Lehet csatlakozni?
(Ez egy válasz Gomes12 üzenetére (tegnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:58

Sziasztok! Holnap reggel vagy délelőtt az Orosin lesz kinn hölgy vagy pár, akit lehet kukkolni vagy csatlakozni hozzá?
Sziasztok! Holnap reggel vagy délelőtt az Orosin lesz kinn hölgy vagy pár, akit lehet kukkolni vagy csatlakozni hozzá?
Sziasztok. Szívesen ismerkednèk veletek,ha szimpatikus a profilok. Legyen szèp a napotok
(Ez egy válasz seximádók üzenetére (tegnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!

Nagykálló Balkány Nyíradony Hajdúsámson, sehol egy nő aki segítene egy fiatal srácnak üríteni?
Kállósemjén környékén valaki?
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony srác vagyok.
Pasit keresünk harmadiknak cukoldra közös kényeztetésre a párom örömére.
Debrecenben holnap szopatnék, ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.
Jóreggelt! Mátészalkán hölgy ma alkalmi kaland? Diszkréció fontos! Kb délig leszek szalkán
Kalevalacky ! Szeretnék veletek újra beszélgetni
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt!