Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Kisteher az orosin innen?
A feleségem részére keresek egy férfit (30-45 éves között), aki nős, jóképű, intelligens, kedves és nagyon VASTAG (minimum 6 cm, vagy vastagabb) intim mérettel rendelkezik. Nem feltétel hogy debreceni legyen, sőtt inkább ne legyen az (max 50 km). Egy hónapban egyszer-kétszer elvinném hozzá a nejemet, mintha egy körmöshöz, vagy fodrászhoz vinném, és otthagyom addíg, amíg jól érzi magát. Ez a dolog nagy szervezést igényel hely és szabadidő szempontjából, ezért csak olyan jelentkezzen, aki meg tudja oldani. Amennyiben ideutazna, itt is az ő feladata a hely rendezése.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony srác vagyok.
Holnap Mátészalka és környéke kb vállaj és porcsalma/Kocsord közt behatárolva hölgy alkalmi kalandra?
Hello
Hölgy Baktalórántházán?
Írj privátba..
Hölgy Baktalórántházán?
Írj privátba..
Sziasztok! Orosi úton látott valaki mostanában nőt?
Bi teljsen szőrtelen párokkal ,passziv pasival ismerkedünk..
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
A feleségem részére keresek egy férfit, aki nős, jóképű, intelligens, kedves és nagyon VASTAG intim mérettel rendelkezik. Nem feltétel hogy debreceni legyen, sőtt inkább ne legyen az, (max 50km). Egy hónapban egyszer-kétszer elvinném hozzá a nejemet, mintha egy körmöshöz, vagy fodrászhoz vinném, és otthagyom addíg, amíg jól érzi magát. Ez a dolog nagy szervezést igényel hely és szabadidő szempontjából, ezért csak olyan jelentkezzen, aki meg tudja oldani.
Nyíregyházán keresem Párt hetero alapon, házibarát ill cuckload-ra
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Sziasztok! Október 31. estére keresek partnert, Szolnokról. Fogadni nem tudok.
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Ma este valaki orosi út?
Ma 6 körül debrecenbe valaki nem cumizna le egy maci farkat? Cserébe én is viszonoznám.
Sziasztok. Szívesen vállalnám ezt a feladarot
(Ez egy válasz Twoplusone üzenetére (2025. 10. 05. vasárnap 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 05. vasárnap 15:14
(Ez egy válasz Twoplusone üzenetére (2025. 10. 05. vasárnap 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Debrecen, Nyíregyháza környékén lenne olyan fotós fiú, aki szexi képeket csinálna hölgytagunkról?
Debrecen, Nyíregyháza környékén lenne olyan fotós fiú, aki szexi képeket csinálna hölgytagunkról?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Orosi út valaki 13:30 körül?
Sziasztok! Valóban találkozni is merő párt, hölgyet keresek! Nyíregyháza és környékén.

vazelinator

Jarmila