Sziasztok!
Hozzánk hasonló, nyitott gondolkozású partnereket keresünk. Akár már ma este is találkozhatunk. Helyünk van!
Hozzánk hasonló, nyitott gondolkozású partnereket keresünk. Akár már ma este is találkozhatunk. Helyünk van!
Sziasztok! Ma este Szolnokon pár? Srác?
Sziasztok. Esetleg négyesbe, kis iszogatás? Aztán ahogy alakul.
(Ez egy válasz Nyiregyipar28 üzenetére (ma 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:36

Sziasztok! Ma este a feleségemmel kicsit iszogatni szeretnénk és úgy döntöttünk hogy harmadiknak keresnénk nagy intimmel pasit aki csatlakozna hozzánk Nyíregyházán! Hetero alapon.. helyünk van ! Csak az írjon aki el is jönne!

Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Van itt pár Szabolcs megyéből, aki pasit keres?
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok! Ma este a feleségemmel kicsit iszogatni szeretnénk és úgy döntöttünk hogy harmadiknak keresnénk nagy intimmel pasit aki csatlakozna hozzánk Nyíregyházán! Hetero alapon.. helyünk van ! Csak az írjon aki el is jönne!

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!

Sziasztok.
Ez hol lesz ,tudnál pár infót adni? köszönjük
(Ez egy válasz fantasymix365 üzenetére (tegnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:57
Ez hol lesz ,tudnál pár infót adni? köszönjük

Bocsi, elfelejtettem hogy Debrecenben lesz , szauna majd éjfélig tartó szórakozás a kinti medencében
Szombaton délután 2 körül Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Max egy "tökös csaj" szokott kijárni
elég sűrűn esténként, állítólag feltűnő jelenség és nem rossz bár én még nem láttam ott soha.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Én este már nem jövök, sosem látok itt nőt!
(Ez egy válasz Fahrzeugbau2 üzenetére (tegnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Este én kinézek.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Most akartam kinèzni, de így akkor felesleges.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Orosin van kint pár?
Orosin van kint pár?
Írtam privátban.
(Ez egy válasz Kiváncsipáros87 üzenetére (tegnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Orosi úton vagy debreceni út szervízúton hölgy esetleg párnak lenne kedve kalandozni?
Orosi úton vagy debreceni út szervízúton hölgy esetleg párnak lenne kedve kalandozni?