Ma este Nyírbátorban Charlie koncert közben, után hölgy, vagy pár heteró alapon huncutkodna?
Sziasztok! Ma estére keresek,hölgyet,párt,hetero alapon! Nagy,és vastag méret adott! Üziket privátban!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma 12 óra után pár aki még csatlakozna,nudizás meztelenkedés,medencézés,hideg italok,zene,sex,sex sex kellemes környezetben.Akár kezdő nudisok is.Heves megye poroszló
Sziasztok. Hajdunanas környékén hölgy esetleg pár találkozna? Utazni tudok.
---
Diszkrét, ápolt hölgyet keresek tartalmas kapcsolatra – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
30 éves, igényes, kék szemű, rövid hajú, 178 cm magas férfi vagyok. Kizárólag Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében keresek ápolt, intelligens, megbízható hölgyet egy kölcsönös szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolat céljából.
A hétköznapokban nyugodt, tisztelettudó embernek tartanak, aki értékeli az őszinteséget, a figyelmességet, és a diszkréciót – amit természetesen én is maximálisan garantálok.
Ha te is hasonló kapcsolatra vágysz, és fontos számodra az őszinte, bizalmon alapuló kapcsolat írj üzenetet.
Diszkrét, ápolt hölgyet keresek tartalmas kapcsolatra – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
30 éves, igényes, kék szemű, rövid hajú, 178 cm magas férfi vagyok. Kizárólag Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében keresek ápolt, intelligens, megbízható hölgyet egy kölcsönös szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolat céljából.
A hétköznapokban nyugodt, tisztelettudó embernek tartanak, aki értékeli az őszinteséget, a figyelmességet, és a diszkréciót – amit természetesen én is maximálisan garantálok.
Ha te is hasonló kapcsolatra vágysz, és fontos számodra az őszinte, bizalmon alapuló kapcsolat írj üzenetet.
A Skype már megszűnt egy ideje, LoL
(Ez egy válasz anipet83 üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 16:50

Sziasztok!
30as pár vagyunk és a feleség örömére keresnénk 2 normális,szimpatikus,heteró pasit.
Előnyös lenne ha 2 haver vagy ismerős lenne akik együtt tudnának csatlakozni.
A férj tudtával de passziv jelenlétével. Ha van 2 srác akinek felkeltettük az érdeklődését akkor várjuk a jelentkezést.
30as pár vagyunk és a feleség örömére keresnénk 2 normális,szimpatikus,heteró pasit.
Előnyös lenne ha 2 haver vagy ismerős lenne akik együtt tudnának csatlakozni.
A férj tudtával de passziv jelenlétével. Ha van 2 srác akinek felkeltettük az érdeklődését akkor várjuk a jelentkezést.
Hölgyet keresek találkozásra!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Orosin valaki pár hölgy félóra múlva?
Orosin a ma látott párral szívesen ismerkednèk. Hölgytag nagyon dekoratív. Remèlem magatokra ismertek.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Debrecenben ma 5 ora magassagaban egy kis kaland valaki? Holgyek termeszetesen. Nem lennek hálátlan
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyháza
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyháza
TEVA erdőben van mostanság valaki?
Ha véletlen szóba jöhetne majd szóló fiatal férfi örülnék ha keresnél.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (tegnap 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Párokat, lányokat keresünk Debrecenben. Fogadni tudunk.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok! Hölgyet keresek Debrecenben ma dél 1 óra körülre alkalmi titkos hancurozásra
diszkréció garantált és elvárt! Kor nem lényeg, érezzük jól magunkat