Debreceni pasi párokkal ismerkednek. Husik előnyben.
dősebb, 60+ os,. intelligens házaspárral ismerkednék, szexkapcsolat céljából, mindkét fél örömére.
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, biszex hajlamokkal, nem volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, biszex hajlamokkal, nem volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Ha olyan, kb. egyetemista korú lány vagy,
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportos, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportos, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
Sziasztok!
Debrecen környékén hölggyel,párral isnerkednék!
Debrecen környékén hölggyel,párral isnerkednék!

Sziasztok! Mátészalka környékén hölgy,pár esetleg. Privát üzenetben.
Sziasztok! Hölgyet keresek Debrecenben alkalmi titkos kapcsolatra, akár hosszabb távra is. Mivel nem egyedülálló vagyok és a párom nem tud erről így a diszkréció kifejezetten fontos és elvárt is. Kor nem lényeg, légy igényes. 25 éves Férfi vagyok. Ha te is ilyen kapcsolatra keresel férfit írj bátran. Akár ma is ráérek 13 óra körül
Párok játékszere lennék rendszeresen. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok.
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednèk!

Sziasztok! Hétvégén Szolnokon, vagy a közelben keresek partnert, partnereket.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok, hely megoldható.
Sziasztok! Szubmisszív, női rucis crossdresserként keresek határozott, domináns férfiakat (hetero vagy atkív bi), Borsod vagy Szabolcs megyéből. Leginkább a 40+ korosztály izgatna 55 éves korig bezárólag.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Szolnok környéki aktív pasi?
Sziasztok. Tiszafüred és környékén kalandoznék ma
Sziasztok.
Ma késő esti órákba valaki tali? Vagy esetleg pár.
Szolnok Kecskemét Szentes Szarvas s vonzáskörzete
Ma késő esti órákba valaki tali? Vagy esetleg pár.
Szolnok Kecskemét Szentes Szarvas s vonzáskörzete
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt ismerkedésre
Kézimunkára hölgy Debrecen?
Debrecenben szopatnék egy gyorsat ha lenne kedve hozzá valakinek. Csak diszkréten!
Sziasztok ma Nyíregyháza pláza valaki szopni nem szeretne macis bi fiú vagyok
Sziasztok.