Sziasztok! Ismerkednék, vékony magas sráccal. Sportos kiéhezett lány vagyok .P
Sziasztok. Minden tèren, minden jóra keresek partnert. Írj rám és megbeszéljük!
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
sziasztok kiprobalnek egy izgis dolgot nyitott párokkal akik tudnanak fogadni azaz lenne helyuk!
Eger mellett most vki?
Az ünnepi időszakra keresek férfias partnert a 40+ krosztályból, közös időtöltésre.

Sziasztok!
Sziasztok, holnap délután, szombaton 21-én Miskolcon leszunk, keresünk párt, szóló pasit hancurra
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Sziasztok! Ma estétől -holnap reggelig szívesen randiznèk lányokkal, párokkal. 43 éves full hetero, 183/80, sportos pasi vagyok.
T
T
Miskolcon párnak helyet biztosítanék cserébe nézném ahogy szexelnek
Telhetetlenek
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 12. 20. péntek 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv mindenkinek!
Szombaton szívesen fogadnék Gyöngyösön hölgyet vagy párt!
Esetleg egy éjszakai fürdőzés Demjénben!?
Szombaton szívesen fogadnék Gyöngyösön hölgyet vagy párt!
Esetleg egy éjszakai fürdőzés Demjénben!?
Felesleges neki írni
Válaszra se méltatja az embert (Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2024. 12. 19. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 19. csütörtök 09:35
Válaszra se méltatja az embert (Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2024. 12. 19. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, kívánós, sportos lány keres magas vékony pasit, irj üzit
)

Még mindig keresünk ma estére!
Ma éjszaka valaki vagy valakik?? Szívesen utazom, 183/80, sportos, 43 éves full hetero pasi vagyok.
Két ünnep között szabadak az esteink ejszakaink, fogadni tudunk. Párokat keresünk 4esre párcserere és biszex dolgokra is van lehetőség. Privát üzenet várunk
Feleség többes és dupla örömére keresünk férfi partnert.
20 an vagytok és az kevés????
(Ez egy válasz riacska4 üzenetére (2024. 12. 20. péntek 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 06:53

Sziasztok, szombat delutan 20 an Miskolcon leszunk, keresunk párt, szóló pasit hancurozasra
Sziasztok, szombat delutan 20 an Miskolcon leszunk, keresunk párt, szóló pasit hancurozasra