Csodálatos estét mindenkinek!
Szeretném a szilvesztert olyan fiatal hölgyek vagy párok társaságában eltölteni akik nem csak inni,táncolni és pajzánkodni szeretnek (pedig ez a legfőbb lényeg) hanem nem riadnak el némi extrától sem!
Hely adott lenne nálam Gyöngyösön!
Szóval aki nem talált még magának party helyet jelezzen bátran!
Szeretném ha az ez évi búcsúztató felejthetetlen lenne!
Szeretném a szilvesztert olyan fiatal hölgyek vagy párok társaságában eltölteni akik nem csak inni,táncolni és pajzánkodni szeretnek (pedig ez a legfőbb lényeg) hanem nem riadnak el némi extrától sem!
Hely adott lenne nálam Gyöngyösön!
Szóval aki nem talált még magának party helyet jelezzen bátran!
Szeretném ha az ez évi búcsúztató felejthetetlen lenne!
Sziasztok!
Heves ill. Borsod megyeben keresek ma/holnap estere holgyet. Kerem privatban keressetek!
Koszonom!
Heves ill. Borsod megyeben keresek ma/holnap estere holgyet. Kerem privatban keressetek!
Koszonom!
Sziasztok
Ma estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
52 éves vagyok csajt keresek hosszutávra akár hozzám koltozéssel
------ > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +50
Sziasztok.Ma esetleg Nő vagy Pár Miskolc?
Salgótarján-Eger-Hatvan-Gyöngyös-ózd vonzáskörzetében biszex férfias, normális srác/férfi van aki hasonlót keres? Legyél te is férfias adottságú, 80 kg vagy fölotte! Írj privát üzenetet!

Salgótarján-Eger-Hatvan-Gyöngyös-ózd vonzáskörzetében biszex férfias, normális srác/férfi van aki hasonlót keres? Legyél te is férfias adottságú, 80 kg vagy fölotte! Írj privát üzenetet!
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresek!

Párok hölgy tagját Masszíroznám!! Mezőkövesd kőrnyéke!!
Két ünnep között szabadak az esteink ejszakaink, fogadni tudunk. Párokat keresünk 4esre párcserere és biszex dolgokra is van lehetőség. Privát üzenet várunk
Sziasztok!
Ma este valaki?
Zoli
Ma este valaki?
Zoli

Karácsonyi ajándék lennék feleség vagy barátnő örömére! 36 éves igényes srác vagyok vastag mérettel!
Utazni is tudok!
Utazni is tudok!
Sziasztok, szilveszteri bulihoz csatlakoznank, parok, ferfiak jelentkezeset varjuk, toltsuk egyutt a szilvesztert. Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgotarjan
sziasztok ketten egy punciban dologa nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt?
Köszi, hogy szóltál
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvass vissza, fizetős kurva, ahova mennél.
(Ez egy válasz Capitany21 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ünnepi időszakra keresek férfias, aktív partnert a 35-60 korosztályból, közös időtöltésre.

Hová s hányra kellene menni?
(Ez egy válasz Bükki üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 17:36

Sziasztok.Miskolci40/43 èves pàr vagyunk.Ma estère gengbenghez keresünk kèt fèrfit helyünk van