Sziasztok! A 20.-ai este részünkről még szabad!
(Sziasztok. 20.-án este keresünk PÁRT vagy ff Gyöngyös és 30 km körzetében. A részletek privátban. Puszi Cinti&Andris)
(Sziasztok. 20.-án este keresünk PÁRT vagy ff Gyöngyös és 30 km körzetében. A részletek privátban. Puszi Cinti&Andris)
Sziasztok! Feleség szeretője lennék, titokban vagy a férje tudtával! Igényesség a legfontosabb számomra.
Utazni tudok és nem akadály!
Utazni tudok és nem akadály!
Full kamu én is tapasztaltam!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap holnapután Miskolcon szopnék autóba természetbe vagy házhoz megyek
Ma délelőtt ráérnék
(Ez egy válasz GBLady üzenetére (2024. 12. 17. kedd 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen csatlakozom, bár csak egyedül... De ha gondoljátok írjatok rám!
(Ez egy válasz GBLady üzenetére (2024. 12. 17. kedd 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Senki?
(Ez egy válasz GBLady üzenetére (2024. 12. 10. kedd 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 22:56

December 17 éjszakára keresünk potens diszkrét baráti társaságot a csinos hölgy tag örömére. Írj privátban ha többen vagytok és tudtok fogadni aznap este. Más dátum nem felel meg és ha nem tudsz fogadni akkor se írj!!!
szopnék most miskolcon
Thx!
De miért is nem csodálkozom!?
(Ez egy válasz Aquila üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 15:44

jcka100 egy kamu ratyi skype-on csak valami videót játszik le, amikor azt kéred beszéljen, jön a kifogás msot nem mobilról van majd megoldja legközelebb, vagy ha azt mondod mutasson valamit, akkor azt nem mert láttad korábban, persze nem tudja mutatni mert mindig ugyanazt a szar vidit indítja, több profillal leteszteltem, ne dőljetek be neki
Sziashtok szeretnèk ismerkedni.nős 42 èves bi passziv vagyok.ès sok mindenben venne lennèk

Az ünnepi időszakra keresek férfias partnert a 40+ krosztályból, közös időtöltésre.

Sziasztok nőt keresek aki el jönne velem és egy barátommal ma este nyékládházára
Sziasztok! Dec 18-20-ig lesz esetleg valaki Hollókőn? Csak az adatlapunknak megfelelő velünk egykorú és testalkatú párok jöhetnek szóba.
Csütörtök vagy péntek délelőtt partnert keresek Szerencs környékén,utazni is tudok ,helyem sajnos nincs 33 éves átlagos alkatú srác vagyok
Ózdon nem szopatna most valaki?
jcka100 egy kamu ratyi skype-on csak valami videót játszik le, amikor azt kéred beszéljen, jön a kifogás msot nem mobilról van majd megoldja legközelebb, vagy ha azt mondod mutasson valamit, akkor azt nem mert láttad korábban, persze nem tudja mutatni mert mindig ugyanazt a szar vidit indítja, több profillal leteszteltem, ne dőljetek be neki
Nógrád megyében közös hoki, orálra keresek fiatalabb partnert. Lehet egyoldalú de akár kölcsönös is. Írj rám!
Sziasztok.Bi párt nyalnák szopnák Ózd és környékén.Hely van,de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit, popsit!
Prosztatamasszázsban jártas személyt keresek!
Sziasztok part keresunk 20-21 re