Sziasztok4!
Ha miskolci unatkozó csajszi, esetleg otthon elhanyagolt feleség vagy, akkor keress bátran! Múlassuk az időt együtt!
Ha miskolci unatkozó csajszi, esetleg otthon elhanyagolt feleség vagy, akkor keress bátran! Múlassuk az időt együtt!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
A hét elején Egerben esetleg hölgy vagy pár aki ismerkedne?
A hét elején Egerben esetleg hölgy vagy pár aki ismerkedne?

Miskolcrol keresek harisnyas hölgyet
Gyöngyösön szopatnék csak helyel rendelkezök keresenek és kamu mentesek
Ez SK szám
(Ez egy válasz norbi1 üzenetére (2024. 12. 13. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 13. péntek 20:41

Sziasztok szívesen ismerkednek párral holgyel Putnok Barcika Miskolc Sárospatak környékéről potens diszkrét normális pasi vagyok Viberen szívesen válaszolok minden kérdésre+421944821162
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném !

Gyöngyösön ma valaki?
Sziasztok,
párt, nőt, férfit keresek minden földi jóra
Nincs lehetetlen csak tehetetlen!
Gyöngyös, Jászberény, Jászárokszállás és vonzáskörzetéből.
Utazni tudok de késő esténként akár fogadni is - megbeszélés kérdése.
írj privátban !
párt, nőt, férfit keresek minden földi jóra
Nincs lehetetlen csak tehetetlen!
Gyöngyös, Jászberény, Jászárokszállás és vonzáskörzetéből.
Utazni tudok de késő esténként akár fogadni is - megbeszélés kérdése.
írj privátban !
Nőt keresek szexre mára vagy holnapra nálam...

Sziasztok!
Ma estére keresnék partnert.
40 éves vékony férfi vagyok.
Borsod,Heves
Ma estére keresnék partnert.
40 éves vékony férfi vagyok.
Borsod,Heves
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok ! Pàrral ismerkednèk.
megszopatna mostansád valaki?
Szia! Merre vagy?
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2024. 12. 14. szombat 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 14. szombat 08:50

Sziasztok! Nagyon kivánós, sportos lány keres magas, vékony, szakállas pasit :P irj üzit
) szívesen megnézhetsz ha szeretnél előtte__

Sziasztok! Nagyon kivánós, sportos lány keres magas, vékony, szakállas pasit :P irj üzit
) szívesen megnézhetsz ha szeretnél előtte__

Sziasztok.Bi párt nyalnák szopnák Ózd és környékén! De utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!Hely van de utazni is tudok.
Sziasztok.Kiránduló párhoz csatlakoznék a Mátrában!Elsősorban parádsavári vagy környékbélihez!
Sziasztok. Vasárnapra hölgyet keresek Szerencs környékén akinek a punciját nyalhatnám élvezésig. Hölgyeim akit érdekel írjon privátba.