Holnap napközben párhiz csatlakoznék Heves megye
Sziasztok! Heves megye és környékein Ismerkednék hölggyel, és párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
2021 december..........?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 26. kedd 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 23:07
Törölt felhasználó (4655670)

Szia! Ma regisztráltam tanulom még az oldalt de csinálom csakközben dolgozom is..))
SZOPNÉK MISKOLCON MOST
Szia! Ma regisztráltam tanulom még az oldalt de csinálom csakközben dolgozom is..))
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 11. 26. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló!
Sárospatak - Sátoraljaújhely környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
cuckold, 2+1, stb. ... sok minden jöhet!
Sárospatak - Sátoraljaújhely környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
cuckold, 2+1, stb. ... sok minden jöhet!
Üdv! Nyíregyházi negyvenes mackós bi pasiként keresek a környékről rendszeres találkozásra, elsősorban orálra aktív partnert, de benne vagyok másba is! Macikedvelők előnyben
Sziasztok!
Holnap napközben párokkal ismerkednénk.
Holnap napközben párokkal ismerkednénk.
Sziasztok
Most hétvégére az esti órákban keresek kukkolható párt/lány párt /szóló lányt. Balassagyarmat - Vác vonalon. Jelentkezők levelét privát levélben várom.
Most hétvégére az esti órákban keresek kukkolható párt/lány párt /szóló lányt. Balassagyarmat - Vác vonalon. Jelentkezők levelét privát levélben várom.
Csinos milf (44) partneremnek keresek fiatal nem nagy méretű pasit max 26-28 éves korig. Ápoltság diszkréció ,kedvesség adott és elvárt. Esetleg bi is szóba jöhet. Jelentkezés a társkeresőben lévő címen. Fotó Nagy előny!
Pár vagyunk szívesen küldünk videókat
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék hetero alapon átlagos mérettel a hölgy örömére Miskolc környékén.
Szia nincs adatlapod.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 26. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 11:26
Törölt felhasználó (4655670)

Sziasztok! Szivesen beszállnék ha lehetséges. Van már tapasztalatom ilyen helyzetben.
Sziasztok! Szivesen beszállnék ha lehetséges. Van már tapasztalatom ilyen helyzetben.
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 06:11

Házas párként keresünk férfit feleség dupla örömére Miskolcon.
Sziasztok
Bi part keresek, akik aktiv vagy uni pasit keresnek
utazas nem gond, diszkret, sportos pasi vagyok.
Bi part keresek, akik aktiv vagy uni pasit keresnek

Miskolci párt keresek ahol a férj nézné ahogy a feleséget kényeztetem. Vagy csak szeretne a feleség a férj előtt kiverni esetleg szopni egy idegen pasit
Sziasztok.Bi Párt nyalnák,szopnák Ózd és környékén.Vagy hölgyeket nyalnák élvezésig puncit,popsit.Hely van!!
Írtam privátba!
(Ez egy válasz Ada19 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Benne vagyok! De nekem nincs partnerem!
(Ez egy válasz Ada19 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kedves odaadó lány vagyok, képeket látsz rólam
Ismerkednék vékony, magas, szakállas srácokkal