Sziasztok holnap estére keresem szeximádó, szenvedélyes partnerem, partnereim Hatvan-Buják és környékén. Szenvedélyes, nagy méretű, kemény farkú, nyitott férfi vagyok.
Feleseget kényeztetnek a ferje elott akit ez izgatná ! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. December 15. Egerszalókon leszünk,partnereket keresünk.
Sziasztok! Heves megye és környékein ismerkednék hölggyel, és párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Egy kamus kilőve .......
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 11. 27. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég gyorsan törölte magát............
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 11. 27. szerda 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Csütörtök estéim szabadok Egerben. Szívesen ismerkednék biszex párokkal. Nem kell az első este ágybabújni, közös programok is lehetnek, ismerkedünk és ki tudja milyen irányba fordulnak a dolgok.
Képeket nem kérek és nem küldök. Ez meglehet sok "gyűjtőnek" nem jön be, de a diszkréció nagyon fontos.
Amennyiben van kedvetek találkozzunk akár holnap este valahol és kiderül hogy folytatjuk.
Csütörtök estéim szabadok Egerben. Szívesen ismerkednék biszex párokkal. Nem kell az első este ágybabújni, közös programok is lehetnek, ismerkedünk és ki tudja milyen irányba fordulnak a dolgok.
Képeket nem kérek és nem küldök. Ez meglehet sok "gyűjtőnek" nem jön be, de a diszkréció nagyon fontos.
Amennyiben van kedvetek találkozzunk akár holnap este valahol és kiderül hogy folytatjuk.
Holnap napközben párhiz csatlakoznék Heves megye
Sziasztok! Heves megye és környékein Ismerkednék hölggyel, és párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
2021 december..........?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 26. kedd 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 23:07
Törölt felhasználó (4655670)

Szia! Ma regisztráltam tanulom még az oldalt de csinálom csakközben dolgozom is..))
SZOPNÉK MISKOLCON MOST
Szia! Ma regisztráltam tanulom még az oldalt de csinálom csakközben dolgozom is..))
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 11. 26. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló!
Sárospatak - Sátoraljaújhely környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
cuckold, 2+1, stb. ... sok minden jöhet!
Sárospatak - Sátoraljaújhely környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
cuckold, 2+1, stb. ... sok minden jöhet!
Üdv! Nyíregyházi negyvenes mackós bi pasiként keresek a környékről rendszeres találkozásra, elsősorban orálra aktív partnert, de benne vagyok másba is! Macikedvelők előnyben
Sziasztok!
Holnap napközben párokkal ismerkednénk.
Holnap napközben párokkal ismerkednénk.
Sziasztok
Most hétvégére az esti órákban keresek kukkolható párt/lány párt /szóló lányt. Balassagyarmat - Vác vonalon. Jelentkezők levelét privát levélben várom.
Most hétvégére az esti órákban keresek kukkolható párt/lány párt /szóló lányt. Balassagyarmat - Vác vonalon. Jelentkezők levelét privát levélben várom.
Csinos milf (44) partneremnek keresek fiatal nem nagy méretű pasit max 26-28 éves korig. Ápoltság diszkréció ,kedvesség adott és elvárt. Esetleg bi is szóba jöhet. Jelentkezés a társkeresőben lévő címen. Fotó Nagy előny!
Pár vagyunk szívesen küldünk videókat
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék hetero alapon átlagos mérettel a hölgy örömére Miskolc környékén.