Sziasztok hétvégére keresek férfit heves megyeben gyöngyös hatvan korzete hellyel rendelkezz 30-40eves korig privátban írom a részleteket csak magyar férfit
Heves Nógrád megye ismerkednék
Szopatnék ma este Heves megyében, utazni tudok. Autós kaland is okés!
Miskolcon párnak helyet biztositok
Sziasztok!
Rétság környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket priviben
Rétság környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket priviben

Szerda délutánra keresek szopni való farkat Egerben.
Imádom ha a számba élveznek.
Imádom ha a számba élveznek.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️
Salgótarján környékén valaki hellyel fiús szexre?
Sziasztok! Demjén ben leszünk 2025-júl 23-25 ig. Esti fürdőzéshez keresünk partnereket.
Hali!
Ózdon vagy környékén valaki ma estére?
Helyem van
Ózdon vagy környékén valaki ma estére?
Helyem van
Holnap M3. Mátészalka-Füzesabony-Heves
.
.
Sziasztok Zsolt és betti vagyunk szívesen ismerkednenk veletek
(Ez egy válasz borsodi18as üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 11:21

Sziasztok
Parcserere keresunk part
Akár csak párcseres szopasra is

Parcserere keresunk part

Egri bornapokra keresek intelligens pàrt! (Július 11-13)
Napközbeni szabadidővel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Hogy alakul a kereses ?
(Ez egy válasz borsodi18as üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 11:21

Sziasztok
Parcserere keresunk part

Parcserere keresunk part

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?