Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Májusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére
Sziasztok.Bi pasi vagyok, pároknál nyalnák szopnák Ózd és környékén.Hely van de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit, popsit imádom!!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

A Pipis-hegyet 3 éve lezárták,úgy védik,mint Döbrögit a testőrei,ellenben a Mátrában van sok szép hely
(Ez egy válasz Canario2 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 22. kedd 16:30

Pipis-hegyen /Mátrafüred / hölgy pár egy kis autós szexre? Akár beszállás nélkül,ha izgalmasnak tűnik,ha nézem!
Én szivesen csatlakoznék jozátok!!!
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 15:00

az én barátnőm elött kiverheted ! olvasd el az adatlapunkat ! telszám csere ok
Sziasztok!Kézimunkázni szerető női kezet keresnék barcikáról..
Hatvan-Eger-Salgótarjan-Gyöngyös vonalon keresek normális, férfias biszex, vagy kíváncsi pasit! Férfias paraméterekkel! Írj privát üzenetet!
Pipis-hegyen /Mátrafüred / hölgy pár egy kis autós szexre? Akár beszállás nélkül,ha izgalmasnak tűnik,ha nézem!
Holnap napközben párhoz csatlakoznék enyhe bi nem akadály utazni tudok
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Párt keresünk négyesre Miskolc kb 100 kilométeres körzetéből.

Sziasztok . Valaki ma Miskolc stop shopp ?
Ma délután, kora este Egerben úgy bekapnék valamit.
Élvezz a számba!
Lehettek többen is.
Élvezz a számba!
Lehettek többen is.
Sziasztok ma este pasi párhoz csatlakozni?
Sziasztok! K.barcika és környékéről hölyg , pár , hetero alapon.
Mezőkövesd környékén szopnák!
Hatvan-Eger-Salgótarjan-Gyöngyös vonalon keresek normális, férfias biszex, vagy kíváncsi pasit! Férfias paraméterekkel! Írj privát üzenetet!

Ma estére pasit keresünk
az én barátnőm elött kiverheted ! olvasd el az adatlapunkat ! telszám csere ok
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
kazincbarcika és környékén szopnék vagy dugnék maszkban, tehát nem látnád az arcom, ha rajtad is van az sem baj.