Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyháza
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyháza
Sziasztok
Parcserere keresunk part
Akár csak párcseres szopasra is

Parcserere keresunk part

Akár csak párcseres szopasra is

Jövő hét elejére keresünk bi párt, pasit nap közbeni szexre, Borsodban , mi 50es molett pár vagyunk.
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Sziasztok. Miskolcon valaki? Valakik?
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma napközben találkozni Velem Sátoraljaújhelyen vagy környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma napközben találkozni Velem Sátoraljaújhelyen vagy környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Heves megyei csinos ápolt roma lányt keresünk 3 mas örömökre.de csak lányt!!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Vasárnap napközben találkoznék
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Van valakinek szoba, lakás, nyaraló kiadó Eger-Füzesabony körül? Pár pásztor órát szeretnék eltölteni egy hölggyel.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Te totál hulye vagy,kis gombafaszu,te azt se ismered mi az apoltsàg
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 18:17

takarodj már el ! kevés vagy nekünk ! nem kérdezett itt teged senki ! ugy válaszoltam ahogy érdemled idiota ! egyetlen egy kritériumunknak sem tudsz megfelelni akkor meg minek irsz ? tudatlan vagy! meg ápolatlan is !
takarodj már el ! kevés vagy nekünk ! nem kérdezett itt teged senki ! ugy válaszoltam ahogy érdemled idiota ! egyetlen egy kritériumunknak sem tudsz megfelelni akkor meg minek irsz ? tudatlan vagy! meg ápolatlan is !
(Ez egy válasz merpan üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Igénytelenségrol meg nézz tükörbe drága
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 13:44

csak az olyan idiótákkal meg igénytelen butákkal mint amilyen te is vagy ! ki mit érdemel !! ennyi ! de amúgy téged kérdeztek ???
Én meg adtam a tiszteletet,de te ahogy válaszoltál az megmutatja milyen ember vagy és igen kerdeztek.
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 13:44

csak az olyan idiótákkal meg igénytelen butákkal mint amilyen te is vagy ! ki mit érdemel !! ennyi ! de amúgy téged kérdeztek ???
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(06.27.) napközben találkozni Velem Sátoraljaújhelyen vagy környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(06.27.) napközben találkozni Velem Sátoraljaújhelyen vagy környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
(Ez egy válasz merpan üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 12:46

Aki teheti kerulje szexbisex felhasználót egy alpári csicska pár.