Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.13.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Egerben ma este 8körűl autóban egy közös hoki kit érdekel de csajok is írhatnak egy jó masztit megnéznék
Perverziókra nyitott Nővel párral ismerkednék!
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2025. 04. 13. vasárnap 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 13. vasárnap 07:22

Feleség dupla örömére keresünk férfit , férfiakat -
Szia, ettől azért némileg több infó kellene. Adatlap sincs.
Igazából még azt sem tudni, hogy nő vagy, vagy ffi. Bár gondolom utóbbi. (Ez egy válasz Probálkozás180 üzenetére (2025. 04. 12. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 12. szombat 19:18
Igazából még azt sem tudni, hogy nő vagy, vagy ffi. Bár gondolom utóbbi. (Ez egy válasz Probálkozás180 üzenetére (2025. 04. 12. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma este utazni tudó srác? Szívesen ismerkednék....
Van itt olyan nő akit érdekel a CBT?
sziasztok! Rétságon keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra:P Részleteket priviben
Sziasztok. Salgótarján és környékéről ismerkednék.
43 éves független hetero pasi vagyok. Utazni, fogadni tudok, egyik sem gond.
Privát üzenetet várok hölgyektől és pároktól...
43 éves független hetero pasi vagyok. Utazni, fogadni tudok, egyik sem gond.
Privát üzenetet várok hölgyektől és pároktól...
sziasztok irtam üzit
(Ez egy válasz Egripar üzenetére (2025. 04. 12. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 12. szombat 22:17

Sziasztok. Andi vagyok. Ki adná a pasim farkát a a számba? Helyünk most nincs, csak autóban....
Feleség dupla örömére keresünk férfit , férfiakat -
Ma ràérne valaki?
Hogy mindig akkor indul meg itt az élet mikor bealszom
...helyem is lett vona. Na majd legközelebb...
(Ez egy válasz Egripar üzenetére (2025. 04. 12. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Andi vagyok. Ki adná a pasim farkát a a számba? Helyünk most nincs, csak autóban....
Szia, attól függ mire
(Ez egy válasz Meliodas üzenetére (2025. 04. 12. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi is!
(Ez egy válasz Mesterzsadrienn üzenetére (2025. 04. 12. szombat 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
JELEN!

Sziasztok Hölgyek és Párok!!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!?
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!?
Üdv

Sziasztok! Ma este utazni tudó srác? Szívesen ismerkednék....