Ma este Eger környéken ismerkednénk
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma valaki Miskolc?
Még mindig....hátha egyszer sikerül...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Házaspárt keresek, melynek egymást szerető tagjait szeretném szexuálisan kiszolgálni egy hármas együttlétben.
Nem rossz képű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..
)
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is.
Köszi!
Nem rossz képű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..

Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is.
Köszi!
Sziasztok,
Miskolc és környékén keresnék hölgyet heteró alapon szabadidő eltöltésére
35 éves diszkrét férfi vagyok. Irj privátban!
Miskolc és környékén keresnék hölgyet heteró alapon szabadidő eltöltésére

35 éves diszkrét férfi vagyok. Irj privátban!
Ma este vagy holnap napközben nő vagy pár kalandra?
Valaki aktív mai napon Ózd és környéken?
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Sziasztok! Miskolcon és környékén esetleg szeretne ismerkedni hölgy, vagy pár? Nap közben szívesen találkoznék... Sok sikert mindenkinek!
Párt , házaspárt keresek helyem van nyiregyen, de utazok is. peti privire
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben Szeptember 21. délután fogadni tudó pasit kalandra. Hely mindenképpen kellene
Alázható, SUB ribancomat keresem! Írj!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Hatvan környékén keresek egy nőt, nem egy alkalomra!
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Üdv.Szilvásváradon leszünk 25-26-án.Szívesen találkoznánk párokkal,esetleg független pasival. 51/48 éves házaspár vagyunk.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!