Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Írj rám, gyakran ra érek és megdumaljuk

Sziasztok borsod megyei vagyok!
Pénteken szeretnék szopni , szimpátia alapon másis lehet .
Közben a szerencsés jelentkező nézheti a 100+ képet/videót az exemrol
22 éves vagyok fiú
Az exem 21 és 154cm és 40kg és egyértelműen lány
Pénteken szeretnék szopni , szimpátia alapon másis lehet .
Közben a szerencsés jelentkező nézheti a 100+ képet/videót az exemrol

22 éves vagyok fiú
Az exem 21 és 154cm és 40kg és egyértelműen lány

Egy óra múlva átutazóban leszek Mezőkövesden. Jól esne egy orális kényeztetés vagy egy meleg punci. 20kilométeres kitérő nem probléma. Esetleg valaki ?
Hetero alapon szívesen masszírozok.
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Nógrád megye párhoz csatlakoznék
Nógrád megye párhoz csatlakoznék
Sziasztok. Miskolcon kettő körül kiverné nekem valaki?
Szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz, akár mindkettőjük örömére. Szóló hölgy és szóló férfi is érdekel.
Férfinél a nagy méret előny. 40-es, magas, vékony, értelmes és kultúrált férfi vagyok. Miskolc és környéke.
Férfinél a nagy méret előny. 40-es, magas, vékony, értelmes és kultúrált férfi vagyok. Miskolc és környéke.
Sziasztok! Ismerkedésben benne vagytok? beszélgetés? Ha gondoljátok írjatok privit! Köszi! (Nem vagyok 0-24-ben sem gépnél sem ezen az oldalon, de igyekszem válaszolni)
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 07. 09. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok , , Tiszató környééröl ismerkednék hölgyel
Sziasztok! Lányok, párok, akik esetleg most szeretnének találkozni Sárospatak környékék? Írjatok nyugodtan! Érezzük jól magunkat!
Miskolcon ma valaki?
Szo-szo!De keresgélni meg ráérek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 09. kedd 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 04:55

Törölt felhasználó (4734704)

Mennyi sikeres neked az oldal már mint megéri keresgélni?
(Ez egy válasz barcikai üzenetére (2024. 07. 09. kedd 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz barcikai üzenetére (2024. 07. 09. kedd 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Valaki éjszakára Ózdon vagy környékéröl?