Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Sziasztok!
Ma este pár?
Ma este pár?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Aktív, Egerben hellyel rendelkező bi/homo pasit keresek!
Nevemhez híven imádom a mézescsuprot! Elsősorban Hölgyet keresek.
Igény esetén bi párhoz is csatlakozom.
Igény esetén bi párhoz is csatlakozom.
Miskolc és környékén ismerkednék nem nőies sráccal korhatáron belül. Nincs sok tapasztalatom.
Ne érezd magad egyedül, csatlakozom én is
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 07. 12. péntek 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 01:15

Lehet, hogy a keresgélésen túl még a találás is működhetne, persze ahhoz kellene (illene) válaszolni is a megkeresésekre! De ahol ez a szint..........
késő este megszopatna valaki miskolcon?
Sziasztok! Miskolcon, Borsodban csatlakoznék párhoz. valaki?
Neked is csak gratulálni tudok....
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 07. 13. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Gratulálok. Azért kérdeztem, mert soha nem voltunk még ott. De te elég jól informált vagy, így valószínüleg jársz oda, ebből pedig az következik, hogy mi nem megyünk oda, nehogy véletlenúl összefussunk, ugyanis nem bírom az agyhalottakat.
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2024. 07. 13. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 10:26

Persze hogy van értelme este is tudsz ott szopni, gagyi duma párként mi a faszért kell hazudni
Üdv! Adatlapon leírtak szerint keresünk.
Azért mert ez alap ...mentalitása
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2024. 07. 13. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 10:26

Persze hogy van értelme este is tudsz ott szopni, gagyi duma párként mi a faszért kell hazudni
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 13. szombat 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 06:51
Törölt felhasználó (4749514)

Sziasztok. Este 8 körül érdemes kimenni a nyéki tóhoz?
Párként mennénk, csak nem tudjuk, van e értelme.
Nőt keresek ma estére Hatvanba!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok! Duci hölgytagú pár keres kisebb farkú/ max. 15 cm/ hetero pasit kalandra! Helyünk nincs! Képet itt kérünk s itt mutatunk!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok. Este 8 körül érdemes kimenni a nyéki tóhoz?