Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Szia
Erre a felállásra én is szívesen jelentkeznék.
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (2025. 04. 02. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 14:57
Erre a felállásra én is szívesen jelentkeznék.

Szia ! Engem szophatsz és megengedem hogy a popsimat is kinyald ! A barátnőm előtt ! Az adatlapodon ezt szeretnéd ! De már csak nyalni tudsz ?
Holnap délelőttre keresek hölgye, párt. Miskolc mellett tudok fogadni, de csak péntek délelőtt!
Sziasztok szeretnek kiprobalni egy izgis dolgot egy nyitott párral akiknek lenne helye es tudnanak fogadni en tudnek utazni is !Viber vagy skypos elerhetoseg jo lenne hogy tudjunk ismerkedni s ha meg lenne a szimpatia akkor osze is hozhatnank az izgis dolgot!
Sziasztok. Alkalmi partnert keresünk(férfi,nő, pár) párommal péntek estére Hatvanba. Helyünk van, és bizonyos távolságon belül utazni is tudunk.
Főbb feltételek:
-Biszexuális alapon keresünk (tehát mindenki mindenkivel!!!)
-Férfriak esetén a test és intim szőrzet , szakáll , valamint a erős túlsúly kizáró ok.(életkor 18-40)
-Pároknál és lányoknál a testszőrzet megléte csak akizáró ok (életkor(18-50)
Ezeknek a feltételeknek ha eleget tettél és elnyertük a tetszésedet várjuk válaszodat. KIZÁRÓLAG PÉNTEK ESTÉRE!
Köszönjük ha elolvastad és fel is tudtad dolgozni a meglévő információkat!
-
Főbb feltételek:
-Biszexuális alapon keresünk (tehát mindenki mindenkivel!!!)
-Férfriak esetén a test és intim szőrzet , szakáll , valamint a erős túlsúly kizáró ok.(életkor 18-40)
-Pároknál és lányoknál a testszőrzet megléte csak akizáró ok (életkor(18-50)
Ezeknek a feltételeknek ha eleget tettél és elnyertük a tetszésedet várjuk válaszodat. KIZÁRÓLAG PÉNTEK ESTÉRE!

-
Sziasztok , még mindig nagyon szivesen csatlakoznék.a hölgytag finom nedves husi puncijénak kényeztetésére
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Májusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival, párral, nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Miskolcon párnak helyet biztositok cserébe nézném
Gyöngyös közeli párt keresnék ahol a Nő a párja előtt kiverné a farkam. Mellbimbót nyalogatnék a szeretkezésük alatt!
Sziasztok!
Anál kedvelő hölgyet illetve olyan párt keresek, ahol a hölgynek nincs ellenére a kettős behatolás.
Helyileg Miskolc vagy közvetlen környéke.
Üzeneteket privátba várom.
Pacsi!
Anál kedvelő hölgyet illetve olyan párt keresek, ahol a hölgynek nincs ellenére a kettős behatolás.
Helyileg Miskolc vagy közvetlen környéke.
Üzeneteket privátba várom.
Pacsi!
Sziasztok Zsolt vagyok. Mijen feltételek mellett keresték pasit, hol és mikor?
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Salgótarjánból valaki keres pasit hármasra vagy a hölgy örömére?
Sziasztok! Április 22.-én nap közbeni találkozóra keresünk Miskolcon, vagy környékén párokat, hölgyeket. Érezzük jól magunkat! Keressetek nyugodtan.
Pár vagyunk pasit keresünk a hölgy örömére
Balassagyarmaton nyalnék most rögtön megyek. Írjátok
Sziasztok . 50es pár holnap éjszaka Miskolcon lesz, hely ok, bi párt , pasit keresünk.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Angol oktatással foglalkozó úriembert keresek! Privátban jelentkezz

Sziasztok írtam ma este taliznék veletek
(Ez egy válasz Harman3 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Ma estére keresek lányt vagy párt Egerben, hetero alapon. Hely megoldható