Sziasztok! Kinek van ma kedve találkozni és jól érezni magát együtt párok/lanyok?
Ma estére pasit keresünk hölgy kenyeztetesre,Eger közelében.
Nógrád megye,Balassagyarmat napközben ráérő nőt,párt keresek.

Feleség dupla és többes örömére keresünk férfit - férfiakat ....
Sziasztok!szivesen csatlakoznak parhoz a holgy oromere.40es igenyes pasi vagyok,irjatok privatban,koszi.
Sziasztok!Barcikai női kezeket keresnék
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Holnapi nap autós találkozóra keresek partnert Miskolcon!
Sziasztok. Heves közelében lány, nő társaságát keresem.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Májusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival, párral, nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Sziasztok! Ma estére utazni tudó srácot, srácokat keresünk.
Sziasztok.Párt nyalnák szopnák Ózd és környékén!Hely van de utazni is tudok! Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!!
Sziasztok! Hetero pár házibarátja lennék közös programokkal, hosszútávon.
Sziasztok.Hölgyet keresek Balassagyarmat-Szécsény-Rétság környékén.
Ózd Miskolc környékén hölgy egy kis kalandra most?

Olyan Nővel ismerkednék aki kiverné a farkam!
Autóban közös hoki, orál most?! Írj rám és megbeszéljük!
Sziasztok! 30-40 es hölgyet keresek Hatvan környékén diszkrétkapcsolatra...
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok Pásztó-Mátrakeresztesen töltöm a hetem hölgyel találkoznék ismerkednék