Sziasztok! Miskolc, K.barcika hölgy, pár hétfőn délelőtt?☺️
Most azonnal keresünk magunkhoz lányt.
Kezdő pár vagyunk.
Miskolc
Kezdő pár vagyunk.
Miskolc
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok
Ma este Miskolc és környékén egyedül vagyok a lakás üres ,
Párt várnék
Ma este Miskolc és környékén egyedül vagyok a lakás üres ,
Párt várnék
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Ma estére keresek izgalmas lehetőséget hölggyel, hetero alapon párral..! Utazni tudok..Heves megye és környező megyékben.
Ma estére keresek pasit, adatlapom szerint
Hely van, az asszony csak néző lenne
Hely van, az asszony csak néző lenne
Bogács pincesor ma vagy holnap? Edda koncert?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 29. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 14:31
Törölt felhasználó (4746468)

Sziasztok!
Ma este Eger vagy Ózd környékén valaki szex?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 29. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 14:49
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Szia menj közelebb a monitorhoz ,,,,,,

Szombat-Hétfő késő este vagy Vasárnap-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma estére olyan párt keresek a Tisza tónál poroszló,sarud.Ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják szopatják egy méretes szerszámmal
Sziasztok! Miskolci duci hölgytagú pár keres max.15 cm farkú hetero pasit! Kép szükséges, a tali előtt! Helyünk nincs!
Szia menj közelebb a monitorhoz ,,,,,,

Sziasztok!
Sziasztok.
Mostantól szabad vagyok holnap estig.
Programajánlatokat várok.
Minden és mindenhol érdekel.
Be ülök a kocsiba és oda megyek,ahol joooo a buli
Mostantól szabad vagyok holnap estig.
Programajánlatokat várok.
Minden és mindenhol érdekel.
Be ülök a kocsiba és oda megyek,ahol joooo a buli

miskolcon megszopatna alaposan valaki?
Sziasztok! Ma estére keresek partnert Heves megye és környékén, utazás nem gond. Autós kaland is megfelel. Higiénia és diszkréció adott. Várom az üzeneteket!

Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok ma estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kiváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,maszázs is szóba jöhet..bármire nyitottt vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.