Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! Április 22-re keresünk nap közbeni találkozóra párokat Miskolcon, vagy környékén. Ha valaki szeretne találkozni, nyugodtan keressen meg minket. Szép napot!
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem akár most is .
Hölgy kenyeztetesere pasit keresünk.Nagyobb intim előny.Esti órákban inkább.Eger környékén.
Gyöngyösön keresek szopni imádott .nem csak párt
irj ha magadra ismertél.diszkréció higénia adott és elvárt

Sziasztok! Rétság környékén keresek most ráérő hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban
Sziasztok.MA vagy Holnap estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok.
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit
36/36 eves par vagyunk, dekorativ holgytaggal.
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit

36/36 eves par vagyunk, dekorativ holgytaggal.
Sziasztok!
Sziasztok!
Péntek estére egymás előtti szexre keresünk max 40 éves párt lehetőleg saját hellyel Eger-Gyöngyös-Hatvan vonalon elsősorban.
Ferfi tag 30 eves, atlagos testalkat, 192cm magas, 21 centi intim.
Lany 26 eves, voros haj, gyonyoru nuni, elkepesztoen hatalmas mellekkel.
Üzenetben várjuk a bator jelentkezoket :3
Péntek estére egymás előtti szexre keresünk max 40 éves párt lehetőleg saját hellyel Eger-Gyöngyös-Hatvan vonalon elsősorban.
Ferfi tag 30 eves, atlagos testalkat, 192cm magas, 21 centi intim.
Lany 26 eves, voros haj, gyonyoru nuni, elkepesztoen hatalmas mellekkel.
Üzenetben várjuk a bator jelentkezoket :3
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Perverziókról beszélgetnék Nővel,párral.
Sziasztok! Házaspárhoz csatlakoznék feleség kényeztetésre, hetero alapon!! Ma este (is)..! Utazni tudok ésszerű távolságon belül.
Szia!
Bi srác vagyok. Kép, videó van fent
Holnap szívesen találkoznèk veletek! (Ez egy válasz sciga üzenetére (2025. 03. 19. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 19. szerda 16:17
Bi srác vagyok. Kép, videó van fent

Holnap szívesen találkoznèk veletek! (Ez egy válasz sciga üzenetére (2025. 03. 19. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Hatvanban és környékén keresünk párokat, lányokat , és fiúkat biszexuális alapon(tehát mindenki mindenkivel) március 20,21-re. Helyünk adott , de ésszerű távolságon belül utazni is tudunk. A világ végéről ne keressenek légyszíves, mert a hantázó embereket nem mi keressük.

Sziasztok. Hatvanban és környékén keresünk párokat, lányokat , és fiúkat biszexuális alapon(tehát mindenki mindenkivel) március 20,21-re. Helyünk adott , de ésszerű távolságon belül utazni is tudunk. A világ végéről ne keressenek légyszíves, mert a hantázó embereket nem mi keressük.

Sziasztok! Van kedve valakinek kimozdulni ebben a jó időben? Lehetőleg nő vagy pár?
Sziasztok! Hétköznapi délutánjaimra keresek férfit akit orálisan kényeztethetnék! Mályi, nyék, kistokaj környékén
Sziasztok! Masszőr férfit keresnék Eger és környékén.
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !