Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem akár most is .
Nővel vagy lánnyal ismerkednék. Egyedülálló, fiatalos külsejű, többlövetű, energiadús, érett férfi vagyok. Egyedül élek. Van autóm tehát mobilis ésszerű keretek közt.

Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Sziasztok. Holnap Tokaj környékén valaki talizni? Írj privátba.
Sziasztok! Szeretnék maszkban szopni ehhez keresek olyan partnert aki ezt videóra venné saját részre. Csak én leszek a videón. Kor alkat nem de maximális diszkréció adott és elvárt. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! Április 22-re keresünk nap közbeni találkozóra párokat Miskolcon, vagy környékén. Ha valaki szeretne találkozni, nyugodtan keressen meg minket. Szép napot!
Sziasztok!
Hölgy kenyeztetesere pasit keresünk.Nagyobb intim előny.Esti órákban inkább.Eger környékén.
Gyöngyösön keresek szopni imádott .nem csak párt
irj ha magadra ismertél.diszkréció higénia adott és elvárt

Sziasztok! Rétság környékén keresek most ráérő hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban
Sziasztok.MA vagy Holnap estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok.
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit
36/36 eves par vagyunk, dekorativ holgytaggal.
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit

36/36 eves par vagyunk, dekorativ holgytaggal.
Sziasztok!
Sziasztok!
Péntek estére egymás előtti szexre keresünk max 40 éves párt lehetőleg saját hellyel Eger-Gyöngyös-Hatvan vonalon elsősorban.
Ferfi tag 30 eves, atlagos testalkat, 192cm magas, 21 centi intim.
Lany 26 eves, voros haj, gyonyoru nuni, elkepesztoen hatalmas mellekkel.
Üzenetben várjuk a bator jelentkezoket :3
Péntek estére egymás előtti szexre keresünk max 40 éves párt lehetőleg saját hellyel Eger-Gyöngyös-Hatvan vonalon elsősorban.
Ferfi tag 30 eves, atlagos testalkat, 192cm magas, 21 centi intim.
Lany 26 eves, voros haj, gyonyoru nuni, elkepesztoen hatalmas mellekkel.
Üzenetben várjuk a bator jelentkezoket :3
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Perverziókról beszélgetnék Nővel,párral.
Sziasztok! Házaspárhoz csatlakoznék feleség kényeztetésre, hetero alapon!! Ma este (is)..! Utazni tudok ésszerű távolságon belül.