Pásztó-Hatvan -Gyöngyös vonalon keresek partnert. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan , megpróbálok válaszolni minnél előbb.

Kerlek irj ram!
(Ez egy válasz Ronny86 üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma valaki Gyöngyös Hatvan környékén?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

MIT TEGYEK HOGY CSATLAKOZHASSAK????
(Ez egy válasz Adrienn 52 üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez izgi, kukkolnék veled, közben nyalhatnád a pinámat
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2025. 05. 11. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan nőt keresek aki imád szopni de nem szereti ha szájába élveznek ha akarod velem átélheted úgy, hogy elélvezek a szádban sperma nélkül. Autós táli is oké! Írj privát ha kíváncsi vagy! Miskolc-Ózd között
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok.Párt keresek ahol a hölgy társaságában szívesen szopnák vagy vele együtt vagy előtte.Illetve a hölgyet nyalnám Élvezésig.Vagy hölgyet keresek ahol puncit ,popsit nyalhatok.Imádok nyalni.Alkat nem számít!
Sziasztok.Ma estefelé Demjén fürdőben párral ismeekednék.
Sziasztok ma este mennék a Glory cafeba hölgy vagy pár csatlakozna? Szabolcsból indulok
Sziasztok!
Ma délután Eger és 30km-es környékén párral találkoznánk!
Ma délután Eger és 30km-es környékén párral találkoznánk!
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Kukkolnálak is szívesen benneteket!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Sziasztok Gyöngyös Hatvan környékén szopnék
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok.Miskolc mellet diszkrèt lakàsoban párt fogadok
Én tuti a közelben leszek. Ott lakom az utcában...
(Ez egy válasz Hugo1 üzenetére (2025. 05. 24. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !