Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok partnert keresnek Hatvan es kornyekerol a holnapi nap
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival, párral, nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Sziasztok. Egy párt keresek Borsod környékén. Harmasra. Fiatal vagyok nagy mérettel

Miskolc és környékén találkoznék hasonlóan hetero viselkedésű, igényes, átlagos, diszkrét sráccal 42 éves korig.
Salgótarjánban szopnék esetleg dugatnám magam helyem van
Sziasztok.Párt nyalnák szopnák Ózd és környékén.Hely van de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!!
Sziasztok,
Gyöngyös Jászberény környékén keresek bárkit bármire..
Szívesen csatlakoznék párokhoz is akár..
Írj és találkozzunk!
Gyöngyös Jászberény környékén keresek bárkit bármire..
Szívesen csatlakoznék párokhoz is akár..
Írj és találkozzunk!
Sziasztok! Ma késő esti órára(23 óra körül) utazni tudó potens pasit vagy párt keresünk csak a hölgy örömére " érezzük jól magunkat.
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
Sziasztok. Csak a késő este jó, esetleg napközben valamikor? Zsolt
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2025. 03. 17. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 17. hétfő 20:31

Holnap késő esti órára(23 óra körül) utazni tudó potens pasit keresünk csak a hölgy örömére " érezzük jól magunkat" !
Üdv lányt keresünk aki bevezetné a páromat a bi játékokba .pasit nemkeresünk!
Sziasztok.
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit

Holnap késő esti órára(23 óra körül) utazni tudó potens pasit keresünk csak a hölgy örömére " érezzük jól magunkat" !
Holnap vagy ma késő esti órára(23 óra körül) utazni tudó potens pasit keresünk csak a hölgy örömére " érezzük jól magunkat" !
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Belevalo szopni imádott keresek esetleg akit dughatok. Csak gyöngyös vagy környékiek jöhetnekszoba. Melébeszélö a vilagmasikvégéböl irok nemérdekelnek.légy diszkrét és ápolt és szeres szopni.akit érdekel irjon privátba
Elhanyagolt hölgyet nyalnák, dugnák.