Sziasztok. Holnap Egerben lesz esetleg pár vagy egy hölgy aki találkozni szeretne?
Sziasztok. Lánnyal esetleg párral szeretnék ismerkedni...
Sziasztok Gyöngyös Hatvan környékén valaki ismi?
Helyesbítek,ismerkednénk!
(Ez egy válasz Harman3 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Mezökövesd mellet szopok szopatok bi pasiként!!!
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Ma este demjeni éjszakai fürdőben párral ismerkednék.
Sziasztok!Barcikai kézimunkázni szerető hölgyet keresnék

Heteró párral ismerkednék. Kizárólag ahölgy örömére.
megint sok sikert neked
(Ez egy válasz Armin12 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma este sárospatak és környékén nővel,párral ismerkednék
Sziasztok, párral, hölggyel találkoznék szombat este

Szopni imádot keresek Ózd 50km korzetebe kor alkat nem szamit
Sziasztok ma délelőtt Gyöngyös Hatvan környékén?
Sárospatak és környékén Lányokat Hölgyeket keresek, kölcsönös orális játékokra!
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
egyedüli pasi esetleg szóba jöhet?
(Ez egy válasz Négyigenre üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 12:12

Sziasztok!
Ma délután Eger és 30km-es környékén párral találkoznánk!
Ma délután Eger és 30km-es környékén párral találkoznánk!
Sziasztok, hölgyet keresunk Nógrádmegyében párom örömére Ő 30F.