szep napot!
Szub szolga Dom /Dominat keres , cage, spanking , electro
Nyiregyhaza
Nyiregyhaza
sziasztok enyhe bi párokkal ismerkednek vannak e erre fele ilyen párok? Hely kellene utazni tudnek!
Valószínű h nem
(Ez egy válasz Hipista üzenetére (2023. 11. 07. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 20:48

Szerintem többen vagyunk így... Volt már, hogy valakinek válaszoltak?
Szerda-Péntek késő este vagy Csütörtök-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
szivesen megismerkednénk egy másik párral , jó volna már egy hosszab távú kapcsolat , ha valakiknek felkeltettük érdeklődését privátban várjuk a leveleket
Üdv Hatvan vagy környékén keresek szex partnert bi pasit vagy bi párt
Szopni.imádot keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék!
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék!

Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon. Kor nem kizáró ok. Normál testalkatú 175cm/87kg 17es szőrtelen intim. Utazni tudok országszerte is akár. Privátban írjatok!
Van itt olyan nő,aki nem azért siránkozik,hogy miért nem jön össze??Aki szeretne faszt a picsájába,szájába,kérem írjon privátba!

Szerintem többen vagyunk így... Volt már, hogy valakinek válaszoltak?
(Ez egy válasz rugalmasan üzenetére (2023. 11. 07. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolc és vonzáskörzete
Péntek este vagy szombat egésznap szabad vagyok diszkréten keresek hölgyet párt mindenre nyitott vagxok Privátban várom a jelentkezést
Üdv, Miskolc környékén keresek hancúrozni akaró párt vagy hölgyet, diszkréció adott és elvárt. Csak napközben!
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Miskolc mellől, barátságos családi házban, tudok búvóhelyet biztosítani, a előre egyeztett időpontban, lányoknak, pároknak akár 1-2 órára, is akár csak a látványért.
szép napot!
igaz kezdő vagyok, de szerintem tudnám szolgálni!
attila
miskolc mellől, hellyel is rendelkezem (Ez egy válasz Alazok üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
igaz kezdő vagyok, de szerintem tudnám szolgálni!
attila
miskolc mellől, hellyel is rendelkezem (Ez egy válasz Alazok üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !